wynagrodzenie w jst

Wybrane tematy:
Przejście z asystenta rodziny na prac.soc. limit do 2000 z zfśś ubezpieczenie członka komisji przeciwalkoholowej Wypowiedzenie umowy o pracę zgłoszenie osoby przez płatnika Zatrudnienie obywatela Ukrainy
$$$

wynagrodzenie w jst

Post autor: $$$ »

Witam,
mam trochę nietypowe pytanie tzn, jak wyglądają u Was zarobki na stanowiskach zajmujących się sprawami pracowniczymi? ponieważ moje wynosi 1680 brutto po prawie 5 latach na tym stanowisku i chciałabym rozeznać się w sytuacji czy takie wynagrodzenie w tego typu instytucjach to norma czy tylko u nas tak są wykorzystywani pracownicy w związku z trudną sytuacja na rynku pracy.... z góry dziękuje za odp
$$$

Re: wynagrodzenie w jst

nikt sie nie wypowie?
zoja

Post autor: zoja »

Napisz podanie o podwyżkę
$$$

dlatego tez napisałam ten post z nadzieją że zorientuje się czy taka sytuacja jest wszędzie (ale niestety nikt się nie wypowiada, nawet anonimowo o stawkach...... :( )
u mnie jest ciężko z takim tematem , i raczej graniczy z cudem podwyżka
zuzanka

Post autor: zuzanka »

u nas uwarunkowane jest to wykształceniem. widzę jak kierowniczka zatrudnia nową osobę to mniej więcej w tym samym przedziale płacowym co wykształcenie.
spójrz w regulaminowe widełki i może coś uda się wyłuskać ;-)
zuzanka

Post autor: zuzanka »

u mnie to stawka 2400 + stazowe
$$$

dzięki zuzanka za odp:)
zochna

Post autor: zochna »

Napisz jedno podanie o podwyżkę a drugie o zapomogę
$$$

żeby to było takie proste....
ka88

Post autor: ka88 »

1724 brutto plus wysługa lat i 10% premii regulaminowej netto 1451,00 zł wielkopolska
ODPOWIEDZ