wynagrodzenie w jst
wynagrodzenie w jst
Witam,
mam trochę nietypowe pytanie tzn, jak wyglądają u Was zarobki na stanowiskach zajmujących się sprawami pracowniczymi? ponieważ moje wynosi 1680 brutto po prawie 5 latach na tym stanowisku i chciałabym rozeznać się w sytuacji czy takie wynagrodzenie w tego typu instytucjach to norma czy tylko u nas tak są wykorzystywani pracownicy w związku z trudną sytuacja na rynku pracy.... z góry dziękuje za odp
mam trochę nietypowe pytanie tzn, jak wyglądają u Was zarobki na stanowiskach zajmujących się sprawami pracowniczymi? ponieważ moje wynosi 1680 brutto po prawie 5 latach na tym stanowisku i chciałabym rozeznać się w sytuacji czy takie wynagrodzenie w tego typu instytucjach to norma czy tylko u nas tak są wykorzystywani pracownicy w związku z trudną sytuacja na rynku pracy.... z góry dziękuje za odp
Re: wynagrodzenie w jst
dlatego tez napisałam ten post z nadzieją że zorientuje się czy taka sytuacja jest wszędzie (ale niestety nikt się nie wypowiada, nawet anonimowo o stawkach......
)
u mnie jest ciężko z takim tematem , i raczej graniczy z cudem podwyżka

u mnie jest ciężko z takim tematem , i raczej graniczy z cudem podwyżka
u nas uwarunkowane jest to wykształceniem. widzę jak kierowniczka zatrudnia nową osobę to mniej więcej w tym samym przedziale płacowym co wykształcenie.
spójrz w regulaminowe widełki i może coś uda się wyłuskać
spójrz w regulaminowe widełki i może coś uda się wyłuskać

1724 brutto plus wysługa lat i 10% premii regulaminowej netto 1451,00 zł wielkopolska
Oprócz wynagrodzenie w jst - Kadry przeczytaj również:
polityka antymobbingowa
urlop rodzicielski a zus
po pracownika socjalnego
dzień wolny- umowa zlecenie
Dodatkowy urlop dla pracownika socjalnego
Fundusz Pracy - umowa zlecenie
zatrudnienie w ŚDS
szkolenie BHP
Egzamin specjalizacja 1 stopnia
zwolnienie pracownika socjalnego
Elbląg 29 kwiecień 2014r -ABC zamówień oublicznych