wynajecie pokoju - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 5    [ Posty: 46 ]

Napisano: 12 sie 2015, 9:43

czy placicie dodatek na burse jak ktos ma umowe najmu pokoju??
zakrecona

Napisano: 12 sie 2015, 9:52

tak, jeżeli ma meldunek, par.4 Rozporządzenia z dnia 3 stycznia 2013 (Dz. U. 2013 poz.3)
kmi

Napisano: 12 sie 2015, 9:53

dodatek jest na zamieszkanie ... nie ma tam ani słowa o bursie :D
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 12 sie 2015, 9:57

ewalu ty jak zawsze musisz cos odpalic kazdy wie o co chodzi a ty sie dowalasz do glupot nie chcesz odpowiadac i pomoc to sie nie odzywaj w ogole a nie swoje glupie 3 grosze wtracasz
zakrecona

Napisano: 12 sie 2015, 10:03

Przecież to jest wprost odpowiedź na twoje pytanie. Nie ma znaczenia czy to bursa czy inny wuj, dodatek jest na zamieszkanie. Jeszcze się musisz spooooro nauczyć, żeby dorównać wiedzy ewalu, za to chamstwo wypadałoby trochę przystopować.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 12 sie 2015, 10:16

zakrecona pisze:ewalu ty jak zawsze musisz cos odpalic kazdy wie o co chodzi a ty sie dowalasz do glupot nie chcesz odpowiadac i pomoc to sie nie odzywaj w ogole a nie swoje glupie 3 grosze wtracasz
przepraszam, że cię zdenerwowałam ;) .. takie motto mi się przypomniało: ":„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 12 sie 2015, 10:18

Iks pisze:Przecież to jest wprost odpowiedź na twoje pytanie.
też mi się tak wydawało ;)
Iks pisze: Jeszcze się musisz spooooro nauczyć, żeby dorównać wiedzy ewalu,
aż się zawstydziłam :oops: :oops: :oops:
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 12 sie 2015, 10:32

Iks pisze:Przecież to jest wprost odpowiedź na twoje pytanie. Nie ma znaczenia czy to bursa czy inny wuj, dodatek jest na zamieszkanie. Jeszcze się musisz spooooro nauczyć, żeby dorównać wiedzy ewalu, za to chamstwo wypadałoby trochę przystopować.
dobrze ze nie napisales ze ma uklęknąć i ja w kolano pocałować w ramach przeprosin
dsdds

Napisano: 12 sie 2015, 10:37

moze mnie ponioslo ale twoje odpowiedzi sa przekazywane w sposob ironiczny przyznajmniej dla mnie /pewnie zaraz tez bede musiala przepraszac bo co niektorzy widze sa tutaj traktowani jak bog/
zakrecona

Napisano: 12 sie 2015, 10:40

zakrecona pisze:moze mnie ponioslo ale twoje odpowiedzi sa przekazywane w sposob ironiczny przyznajmniej dla mnie /pewnie zaraz tez bede musiala przepraszac bo co niektorzy widze sa tutaj traktowani jak bog/
dlatego piastują mało chwalebne wysokie miejsca w rankingu pseudo "Madrów Głów" tego forum , a te głupolki sie jeszcze z tego ciesza :P
lkjhgds

Strona 1 z 5    [ Posty: 46 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x