przepraszam, że cię zdenerwowałamzakrecona pisze:ewalu ty jak zawsze musisz cos odpalic kazdy wie o co chodzi a ty sie dowalasz do glupot nie chcesz odpowiadac i pomoc to sie nie odzywaj w ogole a nie swoje glupie 3 grosze wtracasz
też mi się tak wydawałoIks pisze:Przecież to jest wprost odpowiedź na twoje pytanie.
aż się zawstydziłamIks pisze: Jeszcze się musisz spooooro nauczyć, żeby dorównać wiedzy ewalu,
dobrze ze nie napisales ze ma uklęknąć i ja w kolano pocałować w ramach przeprosinIks pisze:Przecież to jest wprost odpowiedź na twoje pytanie. Nie ma znaczenia czy to bursa czy inny wuj, dodatek jest na zamieszkanie. Jeszcze się musisz spooooro nauczyć, żeby dorównać wiedzy ewalu, za to chamstwo wypadałoby trochę przystopować.
dlatego piastują mało chwalebne wysokie miejsca w rankingu pseudo "Madrów Głów" tego forum , a te głupolki sie jeszcze z tego cieszazakrecona pisze:moze mnie ponioslo ale twoje odpowiedzi sa przekazywane w sposob ironiczny przyznajmniej dla mnie /pewnie zaraz tez bede musiala przepraszac bo co niektorzy widze sa tutaj traktowani jak bog/