wynajecie pokoju - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 5    [ Posty: 46 ]

Napisano: 12 sie 2015, 10:50

I mają z czego się cieszyć, bo zamiast nienawidzić wszystkich wokół - pomagają, cierpliwie odpowiadają na pytania i dzięki nim poziom tego forum nie zszedł na psy.Jeśli nagrodą za ciągłą pomoc ma być medal głów forum, to niech im będzie na zdrowie, to i tak mało!

To takie typowe, hejtować mądrzejszych tylko dlatego, że się im zazdrości.
kawa i ciasto

Napisano: 12 sie 2015, 10:52

gdyby nie te głupolki to większość tutaj by w ciemnej doopie była :lol:
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 12 sie 2015, 10:56

kawa i ciasto pisze:I mają z czego się cieszyć, bo zamiast nienawidzić wszystkich wokół - pomagają, cierpliwie odpowiadają na pytania i dzięki nim poziom tego forum nie zszedł na psy.Jeśli nagrodą za ciągłą pomoc ma być medal głów forum, to niech im będzie na zdrowie, to i tak mało!

To takie typowe, hejtować mądrzejszych tylko dlatego, że się im zazdrości.
hehe to wlasnie dzieki nim poziom tego forum zszedl na psy, siedza w jakis gopsach sropsach pipidowkach gdzie maja 3 wnioski na krzyz na tydzien, i mysla ze jak decyzje wydadza to juz sa najmadrzejsi na swieci ( a i tak robia jak im kierownik każe- bo zadna z tych osob raczej kierownikiem nie jest z tego co wiem) , niech popracuja w osrodkach gdzie dziennie sie robi po 30 wnioskow to wtedy sie moze czegos naucza
ljkhgfdsa

Napisano: 12 sie 2015, 10:59

Ostatnio nieco spadło ale były okresy gdzie miałem 12-13000 wniosków w roku. To włączając nawet niedziele i święta daje średnio ponad 35 dziennie. Mogę się mądrzyć? :twisted:
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 12 sie 2015, 11:18

zakrecona pisze:twoje odpowiedzi sa przekazywane w sposob ironiczny przyznajmniej dla mnie
daleka jestem od ironii .. a wpływu na twoje subiektywne odczucia nie mam :D .. miłego dnia :D i samych miłych Tobie ludzi życzę :)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 12 sie 2015, 11:37

ljkhgfdsa pisze:niech popracuja w osrodkach gdzie dziennie sie robi po 30 wnioskow to wtedy sie moze czegos naucza
Powiem ci tyle - pffffff :) Zdarzało mi się samemu wklepać 50 dziennie.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 12 sie 2015, 11:52

Ewalu nie masz się co przejmować durnotami, niejednemu z nas tyłek uratowałaś :) za co dziękujemy, że na tym forum jest ktoś tak pomocny jak Ty ;)
Goosiek

Napisano: 12 sie 2015, 11:58

aha...czyli duzo to znaczy na pewno madrze;) aaa i "mozgi" to trafiaja sie tylko w wielkiiiich metropoliach, wszedzie indziej to glupie kmiotki...no tak tak...biedni ludzie - ze tez nie moga wszytskiego zalatwiac tylko u tych wielkich:)
Tom Iks i wielu innych z duzych miast (tych co to pewnie jakby sie odzywali to tez tytul by dostali;-))- nie bierzcie mojego wpisu do siebie:) jak dla mnie tak naprawde wielkie nie musi byc zle, tak samo jak nie musi byc zle male;-)
kb
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 lut 2007, 15:50
Zajmuję się:

Napisano: 12 sie 2015, 11:58

Iks pisze:
ljkhgfdsa pisze:niech popracuja w osrodkach gdzie dziennie sie robi po 30 wnioskow to wtedy sie moze czegos naucza
Powiem ci tyle - pffffff :) Zdarzało mi się samemu wklepać 50 dziennie.
wklepać i wydac decyzje???? nie sadze
dsadd

Napisano: 12 sie 2015, 12:00

kb pisze:aha...czyli duzo to znaczy na pewno madrze;) aaa i "mozgi" to trafiaja sie tylko w wielkiiiich metropoliach, wszedzie indziej to glupie kmiotki...no tak tak...biedni ludzie - ze tez nie moga wszytskiego zalatwiac tylko u tych wielkich:)
Tom Iks i wielu innych z duzych miast (tych co to pewnie jakby sie odzywali to tez tytul by dostali;-))- nie bierzcie mojego wpisu do siebie:) jak dla mnie tak naprawde wielkie nie musi byc zle, tak samo jak nie musi byc zle male;-)
ale Tom i Iks nie sa z duzych miast, duze miasto to miasto pow.500.000 mieszkancow
vgfcfxcdx

Strona 2 z 5    [ Posty: 46 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x