wynajem - Dodatki mieszkaniowe

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 08 sie 2016, 14:03

Witam!
Co w sytuacji, kiedy właściciel chce wynająć mieszkanie, ale zarządca budynku nie wypisze wniosku na osobę która chce wynająć tylko na właściciela mieszkania?
elf37

Napisano: 08 sie 2016, 21:28

To zależy, czy właściciel odpowiednio przekazał zarządcy sprawę tego wynajmu i czy to zarządca przyjął.

Warto tu zauważyć, choć to mało istotne, że z zasady wniosku nie wypisuje zarządca, lecz wnioskodawca. Istotne za to czy zarządca potwierdzi konkretny wniosek czy nie.
PCW
VIP
Od: 14 kwie 2014, 7:31
Zajmuję się:

Napisano: 09 sie 2016, 10:29

Wydaje się, że rozwiązanie problemu jest natury komunikacyjnej pomiędzy najemcą, wynajmującym, a zarządcą i nie powinno stanowić żadnego problemu...
Krwawa
Podinspektor
Od: 09 kwie 2014, 14:46
Zajmuję się:

Napisano: 09 sie 2016, 15:42

Mam podobny problem napisz jak się sytuacja rozwiązała ??
tania myjnia, chururgia zębowa dla każdego, www.atksiegowi.pl, książki do nauki języków, Marszałek geodeta z Radomia
Iza1
Praktykant
Od: 03 sie 2016, 15:26
Zajmuję się:

Napisano: 10 sie 2016, 13:45

może dlatego na wniosku imienia i nazwiska nie wpisuje zarządca, hm.... zarządca potwierdza inne dane wymienione z gwiazdkami na dole ;) U mnie imię i nazwisko wpisuje sam wnioskodawca /czyli osoba, która będzie mieszkać w wynajętym mieszkaniu/ a zarządca potwierdza wniosek robiąc mi adnotację, i to też nie zawsze, że właścicielem mieszkania jest "taki to a taki" - wszystko.
tekla

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x