Pan w styczniu 2017r. otrzymał wyrównanie renty, po odwołaniu się od decyzji przyznającej w 2015r. Przez to w 2017 roku z tytułu renty miał spory dochód. Czy w tej sytuacji powinien być brany pod uwagę dochód faktyczny, czy dochód z wyrównaniem, który był wypłacony w 2017r. Pan już straszy odwołaniem bo czytał w Internecie itd. może ktoś miał taką sytuację i pomoże
Mieliśmy taką sytuację i daliśmy odmowę. Nie wiem na jakiej podstawie miałabym utracić to wyrównanie. Pani się nie odwołała więc nie wiem jakie byłoby stanowisko sko. Choć znów stanowiskiem sko nie ma się co sugerować bo każde może orzec inaczej
de Charette pisze:file:///C:/Users/mw2/Desktop/wyroki%202019/dzielenie%20dochodu%20%20przez%20tyle%20meisięcy%20na%20które%20została%20przyzanna%20renta.html
Tylko tak, Pan miał przyznaną rentę od 2015r. w 2016r. odwołał się od niej i decyzja przyznająca jest ze stycznia 2017r. i przy tej decyzji było wyrównanie za 2016r. Teraz nie wiem czy dobrze myślę. Czy tu jest kontynuacja czy uzysk?