Wywiad PLUS
Wywiad PLUS
Jak tam u Was z przeprowadzaniem wywiadów przy użyciu terminali?
Od razu kolejne pytanie. Czy wywiady zlecone w pomoście (w założeniu błędnie) można w jakiś sposób usunąć?
Od razu kolejne pytanie. Czy wywiady zlecone w pomoście (w założeniu błędnie) można w jakiś sposób usunąć?
-
- Starszy inspektor
- Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)
- Kontakt:
Re: Wywiad PLUS
Dopóki nie odebrałeś zlecenia na terminalu, można usunać zlecenie z Pomostu. Po odbiorze, można na terminalu ustawić że nie można przeprowadzić wywiadu i wtedy po połączeniu z Pomostem zlecenie wraca jako nieprzeprowadzony wywiad.
Tomek
no to teraz konkretnie w takim razie. Na terminalu miałem wersję szkoleniową 0,9. Dla testu przesłałem i odebrałem zlecenie. Jednak zlecone wywiady się nie pokazały na terminalu. Poczytałem trochę na forum i zaktualizowałem wywiad do 1.0 usuwając wcześniej ver. 0.9 bez przeprowadzenia wywiadów i bez informacji o powodach nieprzeprowadzenia. Zaktualizowałem date i godzinę. No i teraz jak można się domyślać, w ver. 1.0 nie mam wywiadów zleconych wcześniej a w pomoście widnieją jako nieprzeprowadzone.... hmmm i co teraz? 

-
- Starszy inspektor
- Kontakt:
No sam nic z tym nie zrobisz. W opisie WYWIAD Plus 1.0 był zapis (i to na czerwono
), że przed instalacją, trzeba przesłać do Pomostu wszystkie wywiady zrobione w 0.9, bo to była tylko wersja na pilotaż i na szkolenia.
Wersja 1.0 jest już normalną wersją i każda aktualizacja do kolejnej będzie zachowywać i użytkowników i wywiady wprowadzone do wcześniejszej wersji - tu opis zmian do wersji 1.1: https://public.sygnity.pl/forums/viewtop ... 02&t=22717

Wersja 1.0 jest już normalną wersją i każda aktualizacja do kolejnej będzie zachowywać i użytkowników i wywiady wprowadzone do wcześniejszej wersji - tu opis zmian do wersji 1.1: https://public.sygnity.pl/forums/viewtop ... 02&t=22717
Tomek
no trudno (chyba przeoczyłem ten czerwony
), w każdym razie dzięki za info.
A z pracowników socjalnych ktoś się wypowie, jak tam przeżycia z terminalem w terenie, czy jeszcze nikt nie był? :]

A z pracowników socjalnych ktoś się wypowie, jak tam przeżycia z terminalem w terenie, czy jeszcze nikt nie był? :]
-
- Starszy inspektor
- Kontakt:
https://public.sygnity.pl/sites/default/ ... us_1.0.pdf
zaraz we wstępie na czerwono
ale jak napiszesz na serwis, to Ci usuniemy to
pozdrawiam
zaraz we wstępie na czerwono

ale jak napiszesz na serwis, to Ci usuniemy to
pozdrawiam
Tomek
-
- Starszy inspektor
- Kontakt:
-
- Starszy inspektor
- Kontakt:
Ostatnia opinia z innego forum24wolny24 pisze:A z pracowników socjalnych ktoś się wypowie, jak tam przeżycia z terminalem w terenie, czy jeszcze nikt nie był? :]
U nas dwa ministerialne, na których dziewczyny zaczęły działać ale dopiero po wprowadzeniu Wywiad+ i po udziale w ostatnim szkoleniu Sygnity. Chwalą sobie aplikację za intuicyjną i łatwą obsługę a my planujemy zakupić kolejne kilka sztuk note/net-booków do większego rozpropagowania tego typu pracy
źródło: https://www.facebook.com/groups/fipspolska/
Tomek
Czy jest możliwe aby kierownik/dyrektor akceptował pomoc na wywiadzie z TM przed jego wydrukiem? Chodzi mi o to, że by nie trzeba było wpisywać tego ręcznie po wydruku a tylko przystawiać pieczątkę i podpisywać. Wiele tekstów można byłoby bowiem kopiować i wklejać przy standardowych sprawach. To skróciłoby proces akceptacji i zaoszczędziłoby sporo czasu osobom decyzyjnym.
Oprócz Wywiad PLUS - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
dochód za dany okres
500+
SYGNITY-dane z POMOSTU
decyzja odmowna ,zasiłek stały, lekki stopień, pisał ktoś?
Kontrakt socjalny z osobą bezdomną
Zasiłek stały a 10%
dokumenty dla zespołu interdyscyplinarnego
SYGNITY - jak cofnąć zatwierdzenie listy?
Czy wliczyć do dochodu?
DPS pilnie poszukiwany
Zaproszenie
kurator dla osoby częściowo ubezwłasnowolnionej
Zasiłek stały i 10%
Dostęp do internetu w OPSach
dożywotnia funkcja
Wywiady w word