wywiady z miszkańcami DPS

Wybrane tematy:
odpłatność za DPS - żyjące dzieci i wnuki Odpłatność za DPS sposób nalicznia świadczenie ratownicze- mieszkaniec DPS Ustalenie odpłatności DPS - stare zasady Decyzja OPS mam płacić a z czego mam żyć Wywiady alimentacyjne u dzieci
~Sylwia

Re: wywiady z miszkańcami DPS

Post autor: ~Sylwia »

pilnie potrzebuję do pracy licencjackiej pytania do wywiadu z mieszkańcem DPS-u i personelem Proszę o pomoc
~Czarna

Post autor: ~Czarna »

Sylwia na jaki tema piszesz swoją prace?
~prac.socj.

Post autor: ~prac.socj. »

Mam pytanie kogo wpisuje w cz. 1 wywiadu (alktualizacja): imię i nazwisko osoby ubezwłasnowolnionej która mieszka w DPS oraz jego dane czy imię i nazwisko oraz dane osobowe opiekuna prawnego z którym przeprowadzam wywiad.( opiekun mieszka na terenie naszej gminy). Wiem napewno, że piszę w treści o osobie która jest w dps i że opiekun prawny się pod tym podpisuje. Proszę pilne
~Zosia

Post autor: ~Zosia »

Ja wpisuję dane opiekuna prawnego, a dalej piszę o osobie umieszczonej w DPS. Opiekun się podpisuje
~Czarna

Post autor: ~Czarna »

Mam prośbę czy pomógłby mi ktoś w ułożeniu 5-6 pytań do wywiadu który muszę przeprowadzić z mieszkańcami domu pomocy. Hasłem są działania integracyjne wśród mieszkańców DPS, po tym wywiadzie muszę wiedzieć jaki stosunek do takich działań mają sami mieszkańcy zorganizuje też jakąś imprezę integracyjna ponownie przeprowadzę wywiad. Z góry dziękuje za pomoc
ODPOWIEDZ