wywiady z miszkańcami DPS
Re: wywiady z miszkańcami DPS
pilnie potrzebuję do pracy licencjackiej pytania do wywiadu z mieszkańcem DPS-u i personelem Proszę o pomoc
Mam pytanie kogo wpisuje w cz. 1 wywiadu (alktualizacja): imię i nazwisko osoby ubezwłasnowolnionej która mieszka w DPS oraz jego dane czy imię i nazwisko oraz dane osobowe opiekuna prawnego z którym przeprowadzam wywiad.( opiekun mieszka na terenie naszej gminy). Wiem napewno, że piszę w treści o osobie która jest w dps i że opiekun prawny się pod tym podpisuje. Proszę pilne
Ja wpisuję dane opiekuna prawnego, a dalej piszę o osobie umieszczonej w DPS. Opiekun się podpisuje
Mam prośbę czy pomógłby mi ktoś w ułożeniu 5-6 pytań do wywiadu który muszę przeprowadzić z mieszkańcami domu pomocy. Hasłem są działania integracyjne wśród mieszkańców DPS, po tym wywiadzie muszę wiedzieć jaki stosunek do takich działań mają sami mieszkańcy zorganizuje też jakąś imprezę integracyjna ponownie przeprowadzę wywiad. Z góry dziękuje za pomoc
Oprócz wywiady z miszkańcami DPS - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze przeczytaj również:
dziwna sprawa
Wolne miejsca DPS Borne Sulinowo
6050 czy 6060?
prosba o pomoc finansowa
czy można odmówić skierowania do dps
Masa spadkowa mieszkańca DPS
wszczęcie postepowania
niebieska karta
po ilu latach awans
rezygnacja z dps
zabezpieczenie mienia
zabezpieczenie mienia