wzór decyzji

Wybrane tematy:
Deputat węglowy zaświadczenie o dochodach Emerytura w marcu Potrącenie nadpłaty świadczenia uzupełniającego proszę sprawdzcie Śmierć zarządcy co dalej?
ODPOWIEDZ
Gosia1979
Referent
Zajmuję się: DM
Kontakt:

wzór decyzji

Post autor: Gosia1979 »

Witam wszystkich. Czy jakaś dobra dusza podzieliłaby sie wzorem decyzji odmownej z powodu przekroczenia powierzchni użytkowej? mam bardzo roszczeniową panią która przekracza minimalnie powierzchnie i nie łapie się na dodatek w związku z czym będzie się odwoływać do SKO dlatego proszę bardzo o pomoc, żeby Sko ie przyczepiło sie do samej decyzji. z góry dziekuje
:-)
VIP
Zajmuję się: DM, DE
Kontakt:

Re: wzór decyzji

Post autor: :-) »

Gosia1979 pisze: 09 cze 2022, 13:39 Witam wszystkich. Czy jakaś dobra dusza podzieliłaby sie wzorem decyzji odmownej z powodu przekroczenia powierzchni użytkowej? mam bardzo roszczeniową panią która przekracza minimalnie powierzchnie i nie łapie się na dodatek w związku z czym będzie się odwoływać do SKO dlatego proszę bardzo o pomoc, żeby Sko ie przyczepiło sie do samej decyzji. z góry dziekuje
musisz mieć łączną powierzchnię pokoi i kuchni by dobrze wyliczyć wszystko...sam wzór decyzji nie wystarczy...wyślę prywatną wiadomość
Gosia1979
Referent
Zajmuję się: DM
Kontakt:

Post autor: Gosia1979 »

:-) pisze: 09 cze 2022, 13:49
Gosia1979 pisze: 09 cze 2022, 13:39 Witam wszystkich. Czy jakaś dobra dusza podzieliłaby sie wzorem decyzji odmownej z powodu przekroczenia powierzchni użytkowej? mam bardzo roszczeniową panią która przekracza minimalnie powierzchnie i nie łapie się na dodatek w związku z czym będzie się odwoływać do SKO dlatego proszę bardzo o pomoc, żeby Sko ie przyczepiło sie do samej decyzji. z góry dziekuje
musisz mieć łączną powierzchnię pokoi i kuchni by dobrze wyliczyć wszystko...sam wzór decyzji nie wystarczy...wyślę prywatną wiadomość
super dziekuje
Knapa
Starszy referent
Zajmuję się: Dm
Kontakt:

Post autor: Knapa »

:-) pisze: 09 cze 2022, 13:49
proszę o przesłanie [email protected] :) dziękuję
TERDA
Praktykant
Zajmuję się: PS DM
Kontakt:

Post autor: TERDA »

również poproszę :) dziękuję :D
[email protected]
kasia.f
Stażysta
Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe, zamówienia publiczne,
pomost
Kontakt:

Post autor: kasia.f »

poproszę również [email protected]
Joanna 2305
Praktykant
Zajmuję się: ŚR
Kontakt:

Post autor: Joanna 2305 »

Witam jeśli można też poproszę niedawno przejęłam dodatki i mam także taką oto Panią. Będę bardzo wdzięczna. [email protected] Dziękuję bardzo.
ODPOWIEDZ