wzór decyzji
-
- Referent
- Zajmuję się: DM
- Kontakt:
wzór decyzji
Witam wszystkich. Czy jakaś dobra dusza podzieliłaby sie wzorem decyzji odmownej z powodu przekroczenia powierzchni użytkowej? mam bardzo roszczeniową panią która przekracza minimalnie powierzchnie i nie łapie się na dodatek w związku z czym będzie się odwoływać do SKO dlatego proszę bardzo o pomoc, żeby Sko ie przyczepiło sie do samej decyzji. z góry dziekuje
-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
Re: wzór decyzji
musisz mieć łączną powierzchnię pokoi i kuchni by dobrze wyliczyć wszystko...sam wzór decyzji nie wystarczy...wyślę prywatną wiadomośćGosia1979 pisze: 09 cze 2022, 13:39 Witam wszystkich. Czy jakaś dobra dusza podzieliłaby sie wzorem decyzji odmownej z powodu przekroczenia powierzchni użytkowej? mam bardzo roszczeniową panią która przekracza minimalnie powierzchnie i nie łapie się na dodatek w związku z czym będzie się odwoływać do SKO dlatego proszę bardzo o pomoc, żeby Sko ie przyczepiło sie do samej decyzji. z góry dziekuje
-
- Referent
- Zajmuję się: DM
- Kontakt:
super dziekuje:-) pisze: 09 cze 2022, 13:49musisz mieć łączną powierzchnię pokoi i kuchni by dobrze wyliczyć wszystko...sam wzór decyzji nie wystarczy...wyślę prywatną wiadomośćGosia1979 pisze: 09 cze 2022, 13:39 Witam wszystkich. Czy jakaś dobra dusza podzieliłaby sie wzorem decyzji odmownej z powodu przekroczenia powierzchni użytkowej? mam bardzo roszczeniową panią która przekracza minimalnie powierzchnie i nie łapie się na dodatek w związku z czym będzie się odwoływać do SKO dlatego proszę bardzo o pomoc, żeby Sko ie przyczepiło sie do samej decyzji. z góry dziekuje
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: Dm
- Kontakt:
proszę o przesłanie [email protected]:-) pisze: 09 cze 2022, 13:49musisz mieć łączną powierzchnię pokoi i kuchni by dobrze wyliczyć wszystko...sam wzór decyzji nie wystarczy...wyślę prywatną wiadomośćGosia1979 pisze: 09 cze 2022, 13:39 Witam wszystkich. Czy jakaś dobra dusza podzieliłaby sie wzorem decyzji odmownej z powodu przekroczenia powierzchni użytkowej? mam bardzo roszczeniową panią która przekracza minimalnie powierzchnie i nie łapie się na dodatek w związku z czym będzie się odwoływać do SKO dlatego proszę bardzo o pomoc, żeby Sko ie przyczepiło sie do samej decyzji. z góry dziekuje

-
- Praktykant
- Zajmuję się: PS DM
- Kontakt:
-
- Stażysta
- Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe, zamówienia publiczne,
pomost - Kontakt:
poproszę również [email protected]
-
- Praktykant
- Zajmuję się: ŚR
- Kontakt:
Witam jeśli można też poproszę niedawno przejęłam dodatki i mam także taką oto Panią. Będę bardzo wdzięczna. [email protected] Dziękuję bardzo.
Oprócz wzór decyzji - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
obciążenie zarządcy
wydatki poniesione ?
informacja do zarządcy
WLICZAMY_NIE WLICZAMY do dochodu
odszkodowanie - wliczamy?
dochód z działalności-ryczałt
dokument potwierdzający opłaty
rodzicielskie świadczenie uzupełniające
wynajmujący czy zarządca?
Obliczanie dodatku
wspólnnota mieszkaniowa
od kiedy DM
zmiana niektórych ustaw wspierających poprawę warunków mieszkaniowy projekt z 1 czerwca 2022
ukraina
Przekroczona powierzchnia
zasiłek rehabilitacyjny wlicza się do dochodu przy obliczaniu dodatku mieszkaniowego ?