Wzór pismao konieczności uzupełnienia dokumentów - Stypendia

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 18 wrz 2014, 11:19

Witam!
Czy może przesłać mi ktoś wzór pisma informującego o brakach we wniosku na stypendium szkolne i konieczności uzupełnienia dokumentów.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
Wojtek342

Napisano: 22 wrz 2014, 13:28

ja mam takie:

WEZWANIE

Działając na podstawie art. 50 § 1 ustawy z dnia 14 czerwca 1960 r. - Kodeks Postępowania Administracyjnego (Dz.U. z z 2013 r. poz. 267 ze zm.) Ośrodek Pomocy Społecznej w ......... wzywa Pana/Panią do uzupełnienia dokumentów wniosku, złożonego dnia.............. w sprawie przyznania stypendium szkolnego.

Wniosek należy uzupełnić o następujące dokumenty:

1. .........................................................................................................
2. …...........................................................................................................
3. …...........................................................................................................
4. …...........................................................................................................

W celu uzupełnienia dokumentów wniosku powinien Pan/Pani zgłosić się do Ośrodka Pomocy Społecznej w ............. w godzinach urzędowania (od poniedziałku do piątku
w godz. od 7:00 do 15:00) lub przesłać w/w dokumenty za pośrednictwem poczty w terminie 7 dni od dnia doręczenia niniejszego pisma.

Pouczenie: Nieuzupełnienie wniosku o wskazane wyżej dokumenty w terminie 7 dni od dnia doręczenia wezwania będzie skutkować nierozpatrzeniem wniosku.
rk86

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x