Wzór wezwania do uzupełnienia brakujących dokumentów !!!! - Wzory pism

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 18 lis 2008, 14:12

Proszę o pomoc bo kilka osób złożyło mi wniosek na zasiłek rodzinny I nie donoszą mi brakującego dokumentu A nie mam jak się z nimi skontaktować I pomyślałam że może jak by zobaczyli takie wezwanie to by się przestraszyli i donieśli to co trzeba Tylko nie mam pojęcia jak to napisać Proszę was o pomoc
~mona

Napisano: 18 lis 2008, 16:16

to taki przyklad zalezy jakie masz te sprawy i czego zaleza...

Na podstawie art.25 ust.3 ustawy z dnia 28 listopada 2003 r. o świadczeniach rodzinnych (Dz.U. Nr 228, poz. 2255 z późniejszymi zmianami) oraz § 12 ust.2 i 3 Rozporządzenia Ministra Polityki Społecznej z dnia 02 czerwca 2005 r. w sprawie sposobu i trybu postępowania w sprawach o świadczenia rodzinne (Dz.U. Nr 105, poz. 881 z późniejszymi zmianami) wzywa się Panią do uzupełnienia wniosku o ustalenie prawa do zasiłku rodzinnego oraz dodatków do zasiłku rodzinnego, o zaświadczenie o wysokości nabytego dochodu w 2007r. przez męża Pana xxx. Należy dostarczyć dokumenty potwierdzające nabycie dochodu oraz zaświadczenie o uzyskanym dochodzie z pierwszego pełnego miesiąca, w terminie 14 dni od dnia otrzymania wezwania.
Nadmieniam, ze dokumenty te potrzebne są do weryfikacji dochodu oraz uprawnień do zasiłku rodzinnego dla okresu zasiłkowego 2007/2008.
~katarzyna

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x