z pracownika na kierownika - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 03 lis 2015, 21:46

Witam.Czy ktoś z Was zrobił studia podyplomowe z organizacji pomocy społecznej? i jaką dokładnie trzeba mieć obecnie ukończoną specjalizację aby objąć funkcję Kierownika MOPsu?
Kaśka79

Napisano: 03 lis 2015, 21:52

Witam
Teraz już nie ma studiów podyplomowych w tym zakresie, według ustawy trzeba mieć specjalizację z zakresu organizacji pomocy społecznej, i prowadzone jest to w formie kursu- szkolenia.
Ja jestem uczestnikiem specjalizacji na Akademii Krakowskiej.
many

Napisano: 03 lis 2015, 22:01

dzięki wielkie MANY Jesteś zadowolona/zadowolony?dziwne ze jest to w formie kursu..
Kaśka79

Napisano: 03 lis 2015, 22:07

Ja skończyłam organizację na studiach podyplomowych, w 2010 r.
Bbb

Napisano: 03 lis 2015, 22:12

Chodzi mi o "obecnie"..a co z tym tematem> "na specjalnościach pedagogicznych należy legitymować się przygotowaniem pedagogicznym"
Kaśka79

Napisano: 03 lis 2015, 23:11

Czy po studiach magisterskich na pedagogice ogólnej o specjalizacji praca socjalna i resocjalizacja ma się przygotowanie pedagogiczne? bo róznie o tym piszą..
Kaśka79

Napisano: 04 lis 2015, 13:48

do many
i jak wygląda ta specjalizacja na AK
da się przeżyć czy ciężko, dużo zaliczeń ???
zainteresowana

Napisano: 04 lis 2015, 16:14

ja polecam w Kolegium Służb Społecznych w Lublinie ukończyłam wysoki poziom, super podejście ukończyłam w czerwca br.
Gość

Napisano: 04 lis 2015, 20:04

Teraz z tego zakresu nie ma już podyplomówek, są kursy, szkolenia ale wszędzie jest ta sama podstawa programowa określona rozporządzeniem.
A na AK da się przeżyć, jedni wykładowcy się bardziej przykładają, inni mniej ogólnie jest ok. Mogę polecić.
Many

Napisano: 13 lis 2015, 9:08

Też polecam Kolegium Służb Społecznych w Lublinie. Z tego co wiem, to można jeszcze się zapisać na tą edycję.
Gość

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x