Łobuz kocha najbardziejludek pisze:Bo to dobry chłopak pewnie. Wiadomo, że w więzieniach są sami niewinni.Czyscioszka pisze:Kobieta stanu wolnego ma dziecko z konkubentem. Nie podaje go do składu rodziny, bo nie "żyją" ze sobą, poza tym On przebywa w zakładzie karnym. Mówię kobiecie, że musi mieć zasądzone alimenty na dziecko, żeby się starać o pińcet. Ona na to, że " wie Pani ale to dobry chłopak, ja nie chcę go skarżyć"
A później po FB wypisują "#pdw"Korowiow pisze:Łobuz kocha najbardziejludek pisze:Bo to dobry chłopak pewnie. Wiadomo, że w więzieniach są sami niewinni.Czyscioszka pisze:Kobieta stanu wolnego ma dziecko z konkubentem. Nie podaje go do składu rodziny, bo nie "żyją" ze sobą, poza tym On przebywa w zakładzie karnym. Mówię kobiecie, że musi mieć zasądzone alimenty na dziecko, żeby się starać o pińcet. Ona na to, że " wie Pani ale to dobry chłopak, ja nie chcę go skarżyć"
Raczej jestem samotna mamą 3 dzieci, szukam mężczyzny zaradnego z dobrą stabilną pracą, własnym mieszkaniem i dużym samochodem, który zaopiekuje się mną i moimi dziećmi xDheiland pisze:A później po FB wypisują "#pdw"Korowiow pisze:Łobuz kocha najbardziejludek pisze:Bo to dobry chłopak pewnie. Wiadomo, że w więzieniach są sami niewinni.Czyscioszka pisze:Kobieta stanu wolnego ma dziecko z konkubentem. Nie podaje go do składu rodziny, bo nie "żyją" ze sobą, poza tym On przebywa w zakładzie karnym. Mówię kobiecie, że musi mieć zasądzone alimenty na dziecko, żeby się starać o pińcet. Ona na to, że " wie Pani ale to dobry chłopak, ja nie chcę go skarżyć"![]()