Witam. Czy orientuje się ktoś na jaki nr dzwonić do Wytwórni PW w razie zaginięcia przesyłki? Tydzień temu w systemie SI KDR pojawiła się informacja że przesyłka została wysłana, jednak do dnia dzisiejszego nie otrzymałam kart.
Jeśli ktoś miał podobną sytuację to proszę o info
zaginięcie przesyłki
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: zaginięcie przesyłki
mam jakiś nr do PWPW 22/2354360. Próbuj
Dzięki już dzwoniłam i na razie cisza. Problem w tym, że nawet nie bardzo mam jak to zareklamować, ponieważ nie przyszła do mnie żadna przesyłka. zamawiałam tylko jedną kartę dla członka rodziny. Gość w PWPW powiedział, że u niego widnieje że wysłana, ma skontaktować się z pocztą. Sprawdza już od poniedziałku i jak na razie cisza 
Podejrzewam, że mogli tą kartę omyłkowo włożyć do innej przesyłki i być może doszła do innej gminy. I co ja mam w tej sytuacji zrobić, co powiedzieć wnioskodawcy jak przyjdzie pytać o kartę?

Podejrzewam, że mogli tą kartę omyłkowo włożyć do innej przesyłki i być może doszła do innej gminy. I co ja mam w tej sytuacji zrobić, co powiedzieć wnioskodawcy jak przyjdzie pytać o kartę?
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Proponuję sprawdzić po liście przewozowym co się z nią stało i zacząć "nawiedzać" naczelnika poczty. Bez osobistego kontaktu ciężko coś w tej instytucji wyegzekwować.
Ogarniam projekty domów
Oprócz zaginięcie przesyłki - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
W jaki sposób zmodyfikować dane na karcie
KDR opiekun prawny
Co dalej?
Dowody osobiste - kDR
Rodzina zastępcza
jak przedłuzyc karty-pomocy
decyzja przy unieważnieniu karty
przedłużenie
CZY PRZYZNAĆ - POMOCY :)
prawa rodzicielskie