Proszę o pomoc w wyjaśnieniu tej kwestii:
Z MEN SIO pobrałam informację i wyskoczyło mi że osoba była uczniem od 2020-09-01 do 2021-01-30 klasa semestr VI. Czy to oznacza,że FA nie przysługuje od lutego?
Żak Liceum ogólnoksztalcące dla dorosłych
-
- Stażysta
- Zajmuję się: FA ŚR
- Kontakt:
-
- Stażysta
- Zajmuję się: FA, ŚW
- Kontakt:
Re: Żak Liceum ogólnoksztalcące dla dorosłych
Ja też mam osobę która uczy się w szkole Żak. Co miesiąc przynosi zaświadczenia że jest uczniem/studentem, bo tylko na miesiąc są one wystawiane. Też mi w weryfikacji nie pokazuje się jako uczeń. Widnieje komunikat, że "nie przypisano do oddziału" Co to oznacza?
-
- Referent
- Zajmuję się: teraz już wszystkim :D
- Kontakt:
Tak, w szkołach dla dorosłych może być tak, że semestr kończy się w połowie roku. Miałam przypadek, że chłopak dostarczył zaświadczenie, że nauka kończy się w styczniu 2021r. i do stycznia miał przyznany FA.martagops pisze: 11 maja 2021, 14:39 Proszę o pomoc w wyjaśnieniu tej kwestii:
Z MEN SIO pobrałam informację i wyskoczyło mi że osoba była uczniem od 2020-09-01 do 2021-01-30 klasa semestr VI. Czy to oznacza,że FA nie przysługuje od lutego?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: FA ŚR
- Kontakt:
Ja otrzymałam odpowiedź z ŻAK, że była uczniem do 08.01.2021- w tym dniu otrzymała świadectwo, ale status ucznia miała do dnia 08.02.2021. Uchylam od marca 2021r...
Jak uważacie?
Jak uważacie?
Oprócz Żak Liceum ogólnoksztalcące dla dorosłych - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
Umorzenie zaległości
dłużnik chce za dużo wiedzieć - pomóżcie
BIG API
Dłużnik chce wykaz wpłat.
CEPiK niepełne dane
dłużnik alimentacyjny
Pytanie dot. FA i dłużnika
Zmiana składu rodziny a zł za zł
Piecza zastępcza, jakie działania wobec dłużnika
Decyzja za uchylającego się, a 0,13 gr DŁUGU
Decyzja... za uchylającego się- podstawa prawna
weterani prosze o pomoc