Żak Liceum ogólnoksztalcące dla dorosłych

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
martagops
Stażysta
Zajmuję się: FA ŚR
Kontakt:

Żak Liceum ogólnoksztalcące dla dorosłych

Post autor: martagops »

Proszę o pomoc w wyjaśnieniu tej kwestii:
Z MEN SIO pobrałam informację i wyskoczyło mi że osoba była uczniem od 2020-09-01 do 2021-01-30 klasa semestr VI. Czy to oznacza,że FA nie przysługuje od lutego?
1qaz
Stażysta
Zajmuję się: FA, ŚW
Kontakt:

Re: Żak Liceum ogólnoksztalcące dla dorosłych

Post autor: 1qaz »

Ja też mam osobę która uczy się w szkole Żak. Co miesiąc przynosi zaświadczenia że jest uczniem/studentem, bo tylko na miesiąc są one wystawiane. Też mi w weryfikacji nie pokazuje się jako uczeń. Widnieje komunikat, że "nie przypisano do oddziału" Co to oznacza?
Silvio
Referent
Zajmuję się: teraz już wszystkim :D
Kontakt:

Post autor: Silvio »

martagops pisze: 11 maja 2021, 14:39 Proszę o pomoc w wyjaśnieniu tej kwestii:
Z MEN SIO pobrałam informację i wyskoczyło mi że osoba była uczniem od 2020-09-01 do 2021-01-30 klasa semestr VI. Czy to oznacza,że FA nie przysługuje od lutego?
Tak, w szkołach dla dorosłych może być tak, że semestr kończy się w połowie roku. Miałam przypadek, że chłopak dostarczył zaświadczenie, że nauka kończy się w styczniu 2021r. i do stycznia miał przyznany FA.
martagops
Stażysta
Zajmuję się: FA ŚR
Kontakt:

Post autor: martagops »

Ja otrzymałam odpowiedź z ŻAK, że była uczniem do 08.01.2021- w tym dniu otrzymała świadectwo, ale status ucznia miała do dnia 08.02.2021. Uchylam od marca 2021r...
Jak uważacie?
ODPOWIEDZ