tak...wiem art.2 ust 3 pkt 5...tyko kwestia czy wystarczy takie potwierdzeniekasiunia27810 pisze: ↑24 mar 2022, 13:293.3) Dodatek mieszkaniowy nie przysługuje osobom przebywającym w:
1) domu pomocy społecznej,
2) młodzieżowym ośrodku wychowawczym,
3) schronisku dla nieletnich,
4) zakładzie poprawczym,
5) zakładzie karnym,
6) szkole, w tym w szkole wojskowe
mama jest wnioskodawcę czy osoba przebywająca w zakładzie karnym?:-) pisze: ↑24 mar 2022, 13:03mam wniosek złożony, gdzie dołączone jest zaswiadczenie o braku dochodów z zakładu karnego...Podany nr tel na wniosku...to numer mamy, która powiedziała, że nadal on przebywa w zakładzie karnym ...tak się zastanawiam, czy wystarczy to by wydać decyzję odmowną...czy jeszcze wiercić temat...Może ktoś uzasadieniem sie podzieli
![]()
wnioskodawca jest osoba w zakladzie karnym prowadzi jednoosobowe gospodarstwo domowe a numer kontaktowy na wniosku podany jest mamyKnapa pisze: ↑24 mar 2022, 13:39mama jest wnioskodawcę czy osoba przebywająca w zakładzie karnym?:-) pisze: ↑24 mar 2022, 13:03mam wniosek złożony, gdzie dołączone jest zaswiadczenie o braku dochodów z zakładu karnego...Podany nr tel na wniosku...to numer mamy, która powiedziała, że nadal on przebywa w zakładzie karnym ...tak się zastanawiam, czy wystarczy to by wydać decyzję odmowną...czy jeszcze wiercić temat...Może ktoś uzasadieniem sie podzieli
![]()
Knapa pisze: ↑24 mar 2022, 14:02mam wniosek złożony, gdzie dołączone jest zaswiadczenie o braku dochodów z zakładu karnego...Podany nr tel na wniosku...to numer mamy, która powiedziała, że nadal on przebywa w zakładzie karnym ...tak się zastanawiam, czy wystarczy to by wydać decyzję odmowną..czy jeszcze wiercić temat...Może ktoś uzasadieniem sie podzieli
![]()