tak...wyraziła zgodę i podanie napisała strona :)tak myślałam dzięki za odpowiedzkasiunia27810 pisze: ↑28 mar 2022, 12:32155 kpa za zgodą strony ( jeżeli wyraziła na to zgodę )
można uchylić lub zmienić decyzję.
Czyli że napisane jest to w sentencji ?
mogłabyś wrzucić tu wzór twojej decyzji, albo na priv. Będę wdzięcznaMaxima pisze: ↑29 mar 2022, 11:49Czyli że napisane jest to w sentencji ?
Własnie dlatego takie rzeczy jak sposob wypłaty należy pisać w uzasadnieniu ( na koncu, przed samym pouczeniem). Wtedy nie ma kłopotu ze zmianą decyzji. W sentencji pisę tylko ile i na jak długo przyznaję
ja nie widzę problemu by zmienić decyzję w miejscu wypłaty :)jedno zdanie zmienię i nic się nie stanie:)Knapa pisze: ↑29 mar 2022, 12:18mogłabyś wrzucić tu wzór twojej decyzji, albo na priv. Będę wdzięcznaMaxima pisze: ↑29 mar 2022, 11:49Czyli że napisane jest to w sentencji ?
Własnie dlatego takie rzeczy jak sposob wypłaty należy pisać w uzasadnieniu ( na koncu, przed samym pouczeniem). Wtedy nie ma kłopotu ze zmianą decyzji. W sentencji pisę tylko ile i na jak długo przyznaję![]()
Nie ma wyjścia za bardzo. Tylko, że nie jednym zdaniem.:-) pisze:ja nie widzę problemu by zmienić decyzję w miejscu wypłaty :)jedno zdanie zmienię i nic się nie stanie:)
oj...tak oczywiścieMaxima pisze: ↑29 mar 2022, 13:46Nie ma wyjścia za bardzo. Tylko, że nie jednym zdaniem.:-) pisze:ja nie widzę problemu by zmienić decyzję w miejscu wypłaty :)jedno zdanie zmienię i nic się nie stanie:)
Musisz zmienic decyzję w części dotyczącej sposobu wypłaty i napisać uzasadnienie.
A nie powielić ta samą decyzję i zmienić jedno zdanie. Bo tak to zabrzmiało