zakład karny i co dalej??? - Dodatki mieszkaniowe

Strona 4 z 4    [ Posty: 37 ]

Napisano: 26 lis 2013, 10:06

a widzisz , o tym nie doczytałam, to wzywaj , faktycznie czytałam wyrok o powyzszej sytuacji, ale wyrok wsa nie jest prawem
https://www.orzeczenia-nsa.pl/wyrok/iii- ... d4423.html
~gaja

Napisano: 26 lis 2013, 10:06

no i mnie dziewczyny zakrzyczały....
z jednej strony pragnę zgodzić się z gagą ale w tym szaleństwie jest metoda jak przyznałem dodatek na lokal 58 m przy 3 osobach a w trakcie trwania dodatku jedna się wyniosła...... to go nie ruszam...... jak ktoś żył za rodzinne i składkę zdrowotną i przyznałem mu dodatek a on w pierwszym dniu następnego miesiąca wygrał w radiu zet 330 tyś to również go nie ruszam
Podobnie jest i w tym przypadku gdy by sprzedał lokal i się wyniusł to i owszem bezprzedmiotowa ale jak tylko mu się umowa skończyła i mieszka dalej to już inna bajka...... a i tak na upartego żeby go z tamtąd wyprowadzić trzeba zrobić mu eksmisję jak się dobrowolnie nie wyniesie
~małe ww

Napisano: 26 lis 2013, 10:17

hmmmm w takim razie jak mam postąpić???
~kr

Napisano: 26 lis 2013, 10:26

jak powiem że zrób tak jak ci mówiłem to znów powiedzą że się panosze . ale chyba jest to najbardziej sensowne wyjście ...
~małe ww

Napisano: 26 lis 2013, 10:37

dzieki małe ww wezmę to pod uwagę , a z tym terminem to przedłużać czy wystarczy to 7 dni???
~kr

Napisano: 26 lis 2013, 10:46

wszystkich traktujemy jednakowo art 64 określa tarmin 7 dni i nie ma że boli no i wez pod uwagę ten wyrok co wrzuciła gaja ....
~małe ww

Napisano: 26 lis 2013, 11:09

no własnie :) dziekuję ....napisze jak to sie wszytko rozwiążę..
~kr

Strona 4 z 4    [ Posty: 37 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x