Zabawa w elektroniczne KDR jest bez czyjejś wyobraźni, może zadzwonić wpierw do Pana i zapytać dla kogo chciał elektroniczne KDR, gdyż u mnie zdaniem klienta zamawiał on elektroniczne KDR dla wszystkich członków rodziny, a wniosek przyszedł tylko na niego, więc nie polecam ufać elektronicznym pomysłom, a o trudnościach o wypełnianiu załącznika 04 u klientów i trudnościach z tym związanych nie wspomnęnowa112 pisze:pan przesłał elektroniczny wniosek o kdr i kartę elektroniczną zamawia tylko dla siebie ale w załączniku 04 nie zaznaczył w kwadraciku ze karta ma być wyświetlana na jego telefonie ani nie wpisał żadnych danych osoby która będzie mogła wyświetlać jego osoby czy takie oświadczenie wymaga poprawy i jak to zrobić czy może jeszcze raz wysłać ten sam załącznik?
nie wiem, ale może wpierw skontaktować się z petentem telefonicznie i dowiedzieć się jaki były jego preferencje co do kart elektronicznych i wspólnie dojść jakoś do tego co zrobić z tym fantem, przecież i tak musi odebrać tradycyjnie, może np. wtedy uzupełnić druki 04 w formie pisemnej w ramach waszego obustronnego uprzedniego np. telefonicznego porozumienia, na zbytnią pomoc w tych kwestiach nie liczył bym raczej od innych, ale może się mylęnowa112 pisze:co zrobic w przypadu wniosku przesłanego elektronicznie jezeli pan zamawia karty tradycyjne dla całej rodziny a elektroniczna tylko dla siebie ale podczas rozpatrzenia wnioslku wyskoczyl blad biznesopwy o tresci nie zostanie przyznana karta elektroniczna, ponieważ lista osób uprawnionych do wizualizacji karty jest pusta, co zrobic w takim przypadku?
tak dodatkowo żeby było jako uzupełnienie elektronicznych, albo niech napisze cały wniosek w papierowej, do mnie przyszedł wniosek elektroniczny o przedłużenie KDR w wersji elektronicznej i tradycyjnej od dziecka w rodzinie, normalnie mógłbym go zrealizować, ale po rozmowie tel. np. okazało się że chłopak wpisał tam cała swoją rodzinę a i tak przyszło na niego, nie wnikam co poszło nie tak i zabawa w elektroniczne tere fere nie załatwiła by tu spraw właściwie i szybko, chłopak szybciej wypisał wniosek ponownie na miejscu prawidłowo, niż wpadł by na to jak poprawić ten wniosek nie wspominając o właściwym wypełnieniu załączników 04, bo na tym padają wprawie wszyscy petenci, co mnie akurat nie dziwinowa112 pisze:ale tego wniosku elektronicznego nie mozna druknac to pod co sobie podlacze pozniej te zalaczniki zkdr04