a kto wam podpisuje wnioski bo Pan Mazurkiewicz powiedział że kierownicy nie mogą może albo wójt/burmistrz/prezydent bo oni są wierzycielami albo osoby upoważnione na podstawie art 87 KPC jak to u was jest?
Informację o rozpoczęciu realizacji decyzji, komu i na co, kiedy decyzja stała się ostateczna. Niżej zamieszczam harmonogram wypłat zgodnie z m-cami wskazanymi w decyzji, potem informuję, że gdyby nastąpiło odstępstwo od terminów wypłat, to poinformuję szanownie
Na końcu podaję nr konta z adnotacją, że wyegzekwowane kwoty należy tam kierować.
kawa i ciastko dziękuję ci bardzo to w takim razie muszę zmienić trochę mój wniosek o przyłączenie bo tam już miałam numer konta. A podała byś mi może swój wzór dla porównania tego wniosku o przyłączenie się? sprawdziłabym czy mój się w miare okej? to mój meil [email protected] byłabym wdzięczna jeśli byś wysłała
maniek35 pisze:a co w sytuacji gdy zadłużenie rozłożyliśmy na raty?
jesli rozlozylismy dlug na raty Pan Wardach mowil na szkoleniu, ze wowczas nie robimy przylaczenia. Bo i tak i tak wszystkie wplaty, ktore wplywaja ida na odsetki.
Zostalem do 18 na szkoleniu i osobiscie sie pytalem
Ja właśnie tak robię - wszystko w jednym piśmie. Ale mam inny problem: dzieci które są już pełnoletnie składały wniosek na siebie i na nich jest wystawiona decyzja. Czy wziąć do nich osobny wniosek o przyłączenie czy można ich dołączyć do matki wniosku? Nie wiem czy dobrze to opisałam, proszę o jakieś odpowiedzi.