"A jak z poborami" - o co dokładnie pytasz bo chyba nie rozumiem pytania. Nie wiem jak będzie z premiami nic nam nigdy nie mówią.Trol pisze:Rodrick_86 ja tez widzę w tym plusy u mnie jest tak samo jak u cb,prywatne usługi ,bo na mopsowe brak funduszy...ale cóż trzeba sobie jakoś radzić.Co do standardu w 2018 nie mogę się doczekać i chcę w to wierzyć.Aktualnie 131 i az boję się stycznia:( A jak z poborami wiem że jest inny wątek ale co tam nic nie szkodzi zapytać:)no i czy jakaś premia się szykuje?
My kiedyś nie zmienialiśmy rejonów ale dochodzili nowi i gmina porozbijała się w rejonach na poszczególne ulice odległe u siebie. Poustawialiśmy to kiedyś (pracownicy socjalni) i podzieliliśmy na nowo teren i teraz mamy jednolite rejony tak, że jeździmy tylko w jedno miejsce. Ja pracowałem na różnych rejonach po kilka lat i to jest dobre, bo teraz znam niemal połowę miasta i nie mam problemu znów pracować w nowym rejonie. To też "odświeża" pracę. Rejony mamy zmieniać co 3 lata.Trol pisze:Trol troluje jest załamany,obiecywali zmiany 50 środowisk na głowe matko ,,ameryka,, a mamy po 130 cały czas dochodzą nowi a ręce tylko dwie,pytam się ja Was: jak tu tak naprawdę pomagać???Nie, odwalać wywiadziki i przyznawać forsę .... A jeśli chodzi o pracę w Waszych Ośrodkach jak często zmieniacie swoje dzielnice? Czy pracujecie do grobowej dechy?