zamówienie Kart - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 3    [ Posty: 29 ]

Napisano: 07 sty 2016, 9:40

Czy miał ktoś problem z zamówieniem Kart? u mnie niby zostały zamówione przy wprowadzaniu wniosku,a później okazało się, że mają status "Do zamówienia". Gdy próbowałam ponownie zamówić wyskakuje komunikat "Wystąpił Wyjątek".
k a

Napisano: 07 sty 2016, 15:05

ja tez tak mam.
pilnik

Napisano: 07 sty 2016, 15:08

jak jest "do zamówienia" nie zmieni się później samo na "w produkcji"???
pilnik

Napisano: 07 sty 2016, 16:31

U mnie też wyskakuje wyjątek po próbie zamówienia. Wysłałem w tej sprawie maila do asseco.
mariuszziolek

Napisano: 07 sty 2016, 19:42

kurde może coś źle zrobilismy?? . nie mogę zamówić kart bo wyskakuje błąd. A wniosek w którym zamówiliście karty jest rozpatrzony (w sekcji wnioski do obsłużenia)??? czy we "wnioski obsłużone" ??
pilnik

Napisano: 08 sty 2016, 8:44

wnioski widnieją w sekcji do obsłużenia jako "rozpatrzone". w sekcji nowe zamówienie kart nie ma zaś w zarządzaniu kartami maja status "do zamówienia"

helpdesk w odpowiedzi na pytanie odpisał "Zagadnienie związane z przekazywaniem kart do zamówienia obecnie jest w gestii MRPIPS. Chwilowo jest nie dostępne."

ja: czy to oznacza, że karty zostały poprawnie zamówione? i mam oczekiwać na odbiór zamówienia?

helpdesk: "Zamawianie kart chwilowo jest nie dostępne."
k a

Napisano: 08 sty 2016, 9:00

no ja właśnie mam taką sytuację: wniosek rozpatrzony ( w sekcji do obsłużenia) ...karty "do zamówienia" i zamówić nie mogę....
pilnik

Napisano: 08 sty 2016, 9:04

kurde wnioski z grudnia.. a ja od stycznia nie mogę nic zrobić...ani wprowadzić ani zamówić. przyjedzie potem ktoś z kontroli i będą się czepiać...... a system durnowaty 10 dni ...i nie działa prawidłowo.
pilnik

Napisano: 08 sty 2016, 9:05

W nocy dostałem odpowiedź na swojego maila z firmy asseco w sprawie braku możliwości przedłużenia karty. Treść poniżej:

Witam,

Usługa jest obecnie zablokowana, czekamy na decyzję MRPIPS na jej odblokowanie.

Pozdrawiam
mariuszziolek

Napisano: 08 sty 2016, 9:55

takie rzeczy tylko w Polsce :mrgreen:
ubu

Strona 1 z 3    [ Posty: 29 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x