zamówienie Kart
zamówienie Kart
Czy miał ktoś problem z zamówieniem Kart? u mnie niby zostały zamówione przy wprowadzaniu wniosku,a później okazało się, że mają status "Do zamówienia". Gdy próbowałam ponownie zamówić wyskakuje komunikat "Wystąpił Wyjątek".
Re: zamówienie Kart
jak jest "do zamówienia" nie zmieni się później samo na "w produkcji"???
U mnie też wyskakuje wyjątek po próbie zamówienia. Wysłałem w tej sprawie maila do asseco.
kurde może coś źle zrobilismy?? . nie mogę zamówić kart bo wyskakuje błąd. A wniosek w którym zamówiliście karty jest rozpatrzony (w sekcji wnioski do obsłużenia)??? czy we "wnioski obsłużone" ??
wnioski widnieją w sekcji do obsłużenia jako "rozpatrzone". w sekcji nowe zamówienie kart nie ma zaś w zarządzaniu kartami maja status "do zamówienia"
helpdesk w odpowiedzi na pytanie odpisał "Zagadnienie związane z przekazywaniem kart do zamówienia obecnie jest w gestii MRPIPS. Chwilowo jest nie dostępne."
ja: czy to oznacza, że karty zostały poprawnie zamówione? i mam oczekiwać na odbiór zamówienia?
helpdesk: "Zamawianie kart chwilowo jest nie dostępne."
helpdesk w odpowiedzi na pytanie odpisał "Zagadnienie związane z przekazywaniem kart do zamówienia obecnie jest w gestii MRPIPS. Chwilowo jest nie dostępne."
ja: czy to oznacza, że karty zostały poprawnie zamówione? i mam oczekiwać na odbiór zamówienia?
helpdesk: "Zamawianie kart chwilowo jest nie dostępne."
no ja właśnie mam taką sytuację: wniosek rozpatrzony ( w sekcji do obsłużenia) ...karty "do zamówienia" i zamówić nie mogę....
kurde wnioski z grudnia.. a ja od stycznia nie mogę nic zrobić...ani wprowadzić ani zamówić. przyjedzie potem ktoś z kontroli i będą się czepiać...... a system durnowaty 10 dni ...i nie działa prawidłowo.
W nocy dostałem odpowiedź na swojego maila z firmy asseco w sprawie braku możliwości przedłużenia karty. Treść poniżej:
Witam,
Usługa jest obecnie zablokowana, czekamy na decyzję MRPIPS na jej odblokowanie.
Pozdrawiam
Witam,
Usługa jest obecnie zablokowana, czekamy na decyzję MRPIPS na jej odblokowanie.
Pozdrawiam
Oprócz zamówienie Kart - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
obsługa wniosku
proszę pomóżcie
instrukcja papierowa?
Organ we wniosku
nie mogę się zalogować
Pomocy!
wzór upoważnienia
Czy możecie się dziś zalogować do programu?
Naruszenie protokołu
wprowadzając wniosek....
SKANY
pomóżcie odnosnie wniosku kdr
BŁAD!!!!!
Do agaw
Brak uprawnien
sprawozdanie