Zamówione karty, nie uwzględniony wnioskodawca
Zamówione karty, nie uwzględniony wnioskodawca
Witam. Wprowadziłam wniosek na matkę, ojca i 3 dzieci. Wyskoczyło mi , że karty mogę tylko zamówić dla ojca i 3 dzieci nie uwzględniło mi Matki dzieci czyli wnioskodawcy. Gdzie mam wejść by jej zamówić kartę.
Re: Zamówione karty, nie uwzględniony wnioskodawca
Ponawiam prośbę. Mam tak samo. Odnosze wrażenie, ze dopóki nie przyjda te dla ojca i dzieci i nie zmienię statusu na obsłużóne nie będe mogła edytowac i wporadzić matki...
Musicie dopisać wnioskodawce gdyż zapewne wpisaliście ją tylko raz. I system wam jej nie widzi w zamówieniu. Miałem to samo.
Flaurus ale jak mam ja teraz dopisać i co robić?
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
chyba próbowałabym przez uzupełnienie rodziny
A gdzie jest taka opcja dodaj do rodziny?
A może muszę nanieść jeszcze raz wniosek i wpisać ją jeszcze raz jako samą? o ja Cię, mój dzisiejszy ból głowy nie jest w stanie nawet siłownia uleczyć. 

Teraz zrób wniosek na matkę i wprowadź ojca jako członka rodziny dla którego zamawiasz karty. Musisz pamiętać że masz przypisać do istniejącej już rodziny ( w pewnym momencie system sam ci to podpowie- tylko wyświetli Ci się mnóstwo rodzin z tym nazwiskiem z całego kraju, po kodzie terytorialnym znajdź swoją rodzinę, zaznacz ją i zatwierdź). system też w pewnym momencie poprosi Cię o dane: znajdź uzupełnienie rodziny. Wszystko to pojawi się jak zarejestrujesz ten wniosek a dalej to już jak zwykle.
Nie rozumiem mam nanieść kolejny wniosek na matkę (pierwszy naniosłam na nią) skoro nie mam kolejnego wniosku, i co mam nadawać kolejny numer wniosku.? Chyba coś nie tak
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
uzup0ełnienie rodziny to po prostu kolejny wniosek, wydaje mi się, ze nie da sie edytować wniosku, który jest już rozpatrzony
Oprócz Zamówione karty, nie uwzględniony wnioskodawca - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
błąd we wniosku
Kolejna niewiadoma
POMOCY!!!
logowanie probl;em
nie mogę zalogowac się do systemu! pomocy
zaraz mnie trafi
Jak długo czekacie na pomoc w [email protected]?
osoba urodziła dziecko
jak zmienić hasło w si kdr
Czas oczekiwania na karty od producenta
rejestr
Formularz w CAS
Załączniki
zamawianie duplikatów
zamowione karty i co dalej??
czy w kdr jest duzo pracy