ubu pisze: ↑21 paź 2019, 11:35
jestem zdania, że można zrobić dodanie lub uzupełnienie zgodnie ze swym przekonaniem, dzięki za zachętę do szkolenia, pytanie jeszcze czy po szkoleniu masz nadal wgląd do niego?
Możliwe, że jest tak jak mówisz. W końcu wiesz... 0zł a 2,79zł rozmawiamy o bardzo dużych pieniądzach.
Też o to pytałem, nie mam, ale mają podesłać prezentację odnośnie zmian.
Szkoda, że nie udostępniają nagrania

Ale myślę, że zapamiętasz co i jak. Zwłaszcza, że pracowałeś na SI KDR to tak czy inaczej dla ciebie i tak nie będzie problemem. Generalnie nie ma trudnych zmian, raczej omówienie co zostało zmienione co i jak pokolei. Zmiana wyglądu interfejsu, no i łatwiejsze przechodzenie do błędów, do konkretnych osób itp. Można było złożyć swoje propozycje, ale można też napisać po szkoleniu propozycje.
Generalnie zmianie ulegnie Wnioski do obsłużenia/Obsłużone, interfejs wniosku, a zamawianie kart bez zmian itp, ale zawsze można czegoś ciekawego się dowiedzieć jak np. Pani poruszyła także opcję anulowania kart - na jakim etapie można i kiedy można anulować kartę w produkcji a kiedy nie można tego zrobić (system nie puści).
Zabrakło dla całkiem nowych użytkowników weryfikacji w EMPATII, ponieważ to środowisko testowe, ale pokazała Pani gdzie się to znajduje (bez zmian).
Po prostu ty już znasz system, dużo rzeczy będziesz wiedział, ale zobaczysz wygląd interfejsu, co i jak rozwiązali. Mimo, to dobrze jest wiedzieć wcześniej, a nie zastanawiać się jak będą wnioski, gdzie klikać.
Po prostu zabrakło mi takiego szkolenia gdy zaczynałem pracę na KDR. Bardzo dobrze prowadzone szkolenie, troszkę przerywaliśmy zadając pytania na czacie w trakcie
Edit: Źle napisałem - zamawianie kart bez zmian, ale będzie opcja także w innym miejscu zamawiania - szybsza

Nie będę za dużo zdradzał, po prostu powinno być lepiej.