Witam
Kto podpisuje wniosek na zapotrzebowanie ? Kierownik MGOPS czy burmistrz?
Ja w Cas nie mam żadnego zapotrzebowania, muszę papierowo wysłać, a jak u Was?
30 rodzin a zapotrzebowanie miesięczne 24.387 zł (wyliczyłam zgodnie z ich wytycznymi) wydaje mi się że bezie dużo mniej. Ale wolę mieć górkę i oddać niż korekty robić.
Proszę mi powiedzieć jak pani to wyliczyla? Ja wstępnie mam 17 osob-na pol pol roku ko 45.000 wyszło mi okol. To miesięcznie myslalm ze 7500. A cos takie duże kwoty innym wychodzą. Ja zrobilam tak 17× sredni czynsz dałam 500 o to co mi wyszło razy 6. I juz sama nic z tego nie wiem
Wzięłam dane z GUS o zasobie mieszkań prywatnych i komunalnych oraz przeciętny metraż. Przejrzałam umowy najmu i wyszło że odstępnego mają średnio 20,5 zł/m2 (co jest straszne bo to nie jest jakieś duże miasto ale takie kwoty mają w umowach)- przeciętny dodatek mieszkaniowy wyszło coś około 800 zł dopłat do czynszu to razy 30 osób ( wyszło według wyliczeń z materiałów) i mamy takie kwoty a nie inne.
Ktoś na forum pisał o wyodrębnonym koncie Covidowym.... Czy w zapotrzebowaniu takie wpisaliście czy po prostu konto urzędu na które schodzą dotacje ? Jutro chcę wysłać a tutaj czytam cos takiego..... Jestem z Wielkopolski