ja też należę pod wielkopolski UW i u siebie w zapotrzebowaniu nie mam podziału na miesiące tylko przewidywane potrzeby na 2022 z podziałem na gospodarstwa 1, 2-3 itd.
są dwa zapotrzebowania do zrobienia?
ja też należę pod wielkopolski UW i u siebie w zapotrzebowaniu nie mam podziału na miesiące tylko przewidywane potrzeby na 2022 z podziałem na gospodarstwa 1, 2-3 itd.
MarBa pisze: 11 lut 2022, 16:15 Wielkopolskie. Dzisiaj dzwonilam do WUW i uzyskalam taka informacje. W zapotrzebowaniu na 1 kwartal podajemy kwote na styczen (cala bez podzialu na pół) + przewidywania na luty i marzec. Oni kase beda przekazywac w miesiecznych transzach. No i ok. Tylko teraz tak:
- wnioski ze stycznia musze wyplacic do konca marca ( 1 rate)
- wnioski z lutego i marca mam czas z wyplatą
- kase na 1 kwartal przesla pewnie cala z zapotrzebowania ( bo nie ma czasu na miesieczne transze) a ja wyplace tylko czesc z tego. Zostanie i sporo kasy na koncie
- do 15 marca kolejne zapotrzebowanie na 2 kwartal.I znów wrozenie ile wnioskow bedzie zlozonych w IV - VI.
Przeciez to jest chore
Myslał ktos o tym w ten sposob. A moze jest tutaj ktos w wielkopolski i mnie poprawi jesli cos zle zrozumiałam
Dokładnie taką samą odpowiedź usłyszałam...