zarobki pracownika socjalnego?
Re: zarobki pracownika socjalnego?
Popsy - wiem ile trzeba się starać o pracę gdy się jest niepełnosprawnym ( z własnego doświadczenia). I ciągle trzeba udowadniać, że się jest tak samo dobrym jak osoby zdrowe. nie przejmuj się zbyt mocno, bo to blokuje. Bądź cierpliwa i nie poddawaj się. Szukaj pracy na necie, na Fejsie i gdzie tylko ci wyobraźnia podpowie. Masz wiedzę - poradzisz sobie na pewno. Wierzę w to.
Po przeczytaniu waszych postów, to nawet nie chce mi się składać papierów do takiej pracy, skoro zarobki takie marne, wolę swój dyplom studiów wyższych i podyplomowych wykorzystać w innym zawodzie. Nie rozumiem jak możecie się marnować w takiej instytucji, gdzie Was na pewno nie doceniają... Chociaż w obecnej dobie kryzysu każda niby praca jest dobra, jednak pozostaje jakiś niesmak...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
spec. prac.soc.-pensja+staż+dod. terenowy+premia+pół biletu miesięcznego, razem ok. 3200 netto
mnie denerwuje fakt, że pracownicy Urzędów w porównaniu do nas posiadają dużo większe pensje a nasza praca jest zdeydowanie trudniejsza
No to macie fajnie...choć robota nielekka...moja niby też nielekka ale inaczej...
1790 zl na rękę( w tym dodatek +5% stażowego) podkarpacie
Witam
Może ktoś z Was orientuje się w zarobkach w MOPR w Poznaniu. Mam 10-letni staż pracy, wyższe magisterskie specjalizacja II stopnia i dwie podyplomówki: organizacja pomocy społecznej i administracją. U siebie (lubelskie) zarabiam z wszystkimi dodatkami i ryczałtem na paliwo 2200 zł.
Może ktoś z Was orientuje się w zarobkach w MOPR w Poznaniu. Mam 10-letni staż pracy, wyższe magisterskie specjalizacja II stopnia i dwie podyplomówki: organizacja pomocy społecznej i administracją. U siebie (lubelskie) zarabiam z wszystkimi dodatkami i ryczałtem na paliwo 2200 zł.
W każdym razie abstrahując od tego że nie możecie związać końca z końcem i spędza wam to sen z powiek co jest całkowicie zrozumiałe, postarajcie się magistry i licencjaty dołożyć nieco starań aby wysilić się na poprawność językową, bo kultura wszak też ma znaczenie. Generalnie macie racje i to nie jest normalne, żeby człowiek pracując w tak ciężkim - jak piszecie - zawodzie, dostawał tak marne grosiki; ale równie nienormalne i tak samo zatrważające jest to, żeby ludzie którzy posiadają na koncie prace naukowe i inne prace konieczne do ukończenia studiów, pisali niechlujnie jak absolwenci przedszkola. Jako niedoszły polonista a obecny aspirant pracy socjalnej zastanawiałem się wcześniej nad sensem studiów polonistycznych w dobie kultury językowego niedbalstwa, a dziś po lekturze waszej forumowej czytanki dochodzę do wniosku, że studia takie czy owakie niestety nie mają żadnego związku z realnym wykształceniem.
To nie jest smutne nawet, bo można się przyzwyczaić, że tak jest, tyle, że szkoda, że trzeba się przyzwyczajać do zjawiska \"wykształconego miernoty intelektualnego\"
To nie jest smutne nawet, bo można się przyzwyczaić, że tak jest, tyle, że szkoda, że trzeba się przyzwyczajać do zjawiska \"wykształconego miernoty intelektualnego\"
Oprócz zarobki pracownika socjalnego? - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
Zasiłek specjalny celowy bezzwrotny
pomysł na projekt socjalny
wykształcenie pracownika socjalnego
pytanie: staż a uprawnienia pedagogiczne
opiekun prawny-wynagrodzenie
Rodziny Zastępcze MOPR Zabrze, opinie i komentarze rodzin i pracowników
ubezpieczenie zdrowotne NFZ - koszt decyzji???
dochód z lasu