zarobki prowadzących rodzinne domy dziecka
zarobki prowadzących rodzinne domy dziecka
w ustawie napisane,ze nie mmnniej niż 2000. Brutto czy netto? Pochwalcie sie na ile was powiat ceni.
Re: zarobki prowadzących rodzinne domy dziecka
Szczerze , powiat nie ceni ani RZ , ani RDD, MAM PROPOZYCJĘ 2000 BRUTTO i 8 dzieci na stan , kurcze jak fabrykę z PRL-U nas chcą traktować , a czy ja jestem robot bez mózgowy i pomogę 8 dzieci , nie nie jest w stanie nikt pomóc takiej gromadce dzieci we dwoje .Chore pomysły !!!!!!!
Doskonale wiecie ile wkładacie pracy przy takiej grupie przez 8 godzin i jakie są efekty. dobrze a teraz wymiana ile wam płacą za 8 godzin ,urlop , chorobowe itp .
Doskonale wiecie ile wkładacie pracy przy takiej grupie przez 8 godzin i jakie są efekty. dobrze a teraz wymiana ile wam płacą za 8 godzin ,urlop , chorobowe itp .
eh, moim załozeniem nie było, aby ktos komuś dokopał! Ile razy na forum kopie sie leżącego. \"RZ\" odpowiedziała na pytanie, przy okazji dodała cos od siebie. Jest jej trudno podjąć decyzje i dlatego sie z tym podzieliła.
do rz -Wy macie 8, ja mam na dyżurze 10,a zaraz będę mieć 14( w tym dwójka z poważnymi zaburzeniami zachowania)i co Ty na to?
ok na dyżurze , a w domu 24 na h ?
z pełną odpowiedzialnością !!! też 1400 na rękę , na umowę zlecenie , czy to jest dobra propozycja ???
lola dzięki , dobry z Ciebie człowiek
Nie chcę mieć 8 -ro
(
z pełną odpowiedzialnością !!! też 1400 na rękę , na umowę zlecenie , czy to jest dobra propozycja ???
lola dzięki , dobry z Ciebie człowiek

Nie chcę mieć 8 -ro

wiesz rz w przeciwieństwie do Ciebie ja się nie skarżę , tylko fakt przedstawiam , trochę przykro czytać ze znowu tych dzieci ktoś nie chce. u nas dyżury są 8, 10, 12 godzinne, a we wakacje 24h . nie chodzi tu o ilość godzin bo stać się coś może w ciągu 8, 10 i 24. z czego co wiem to rodzinne formy pieczy zastępczej są zakładane z nie przymusowej woli wiec jak nie potrafisz sobie z tym poradzić to porostu zrezygnuj , choć moim zdaniem powinniście być za to w jakiś sposób rozliczani.
A czy prowadzący RDD mają opłacane składki do ZUS -u i w przyszłości mogą liczyć na rent~ę? Co do warunk~ów w jakich macie pracować przez 24 g - jestem pełna podziwu. Pozdrawiam wszystkich prowadzących RDD
A czy prowadzący RDD mają opłacane składki do ZUS -u i w przyszłości mogą liczyć na rent~ę? Co do warunk~ów w jakich macie pracować przez 24 g - jestem pełna podziwu. Pozdrawiam wszystkich prowadzących RDD
Oprócz zarobki prowadzących rodzinne domy dziecka - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
grafik w DD
karta pobytu
Zaproszenie
prowadzenie warsztatów w placówce
Centrum Obsługi Placówek
zarobki wychowawcy wg.nowej ustawy
koordynator wychowawca
zróbmy coś ,bo bedzie jeszcze gorzej
DIAGNOZA
Tryb zniesienia Karty Nauczyciela
przeniesienie dziecka do placówki innego typu
znowu podwyżki!