zarobki w Młodzieżowym Osrodku Wychowawczym
Re: zarobki w Młodzieżowym Osrodku Wychowawczym
Ja nie,jestem tylko wychowawcą. Tak się składa że moja znajoma jest i bardzo lubi pokazywać kwitki z pensją. pozdrawiam.
Fasolka dziękuje za info
A CZY PRACUJE KTOŚ MOŻE W MOW JAKO KSIĘGOWY? CHCIAŁABYM WIEDZIEĆ ILE KSIĘGOWI ZARABIAJĄ I JAK DUŻO MAJĄ OBOWIĄZKÓWY ? CZY JEST CIĘŻKO ?? MAM OKAZJE ZŁOŻYĆ DOKUMENTY NA STANOWISKO GŁÓWNEJ KSIĘGOWEJ, ALE NIE WIEM CZY PORYWAĆ SIĘ I CZY DAM RADĘ. MOW BĘDZIE DOPIERO NOWO OTWARTĄ PLACÓWKĄ, WIĘC PODEJRZEWAM, ŻE NA SAM POCZĄTEK BĘDZIE DUŻO PRACY. MAM STAŁĄ PRACĘ W KSIĘGOWOŚCI W JEDNOSTCE BUDŻETOWEJ (OPS), ALE MYŚLĘ, ŻE MOŻE W TAKIM OŚRODKU MIAŁABYM LEPIEJ.
A CZY PRACUJE KTOŚ MOŻE W MOW JAKO KSIĘGOWY? CHCIAŁABYM WIEDZIEĆ ILE KSIĘGOWI ZARABIAJĄ I JAK DUŻO MAJĄ OBOWIĄZKÓWY ? CZY JEST CIĘŻKO ?? MAM OKAZJE ZŁOŻYĆ DOKUMENTY NA STANOWISKO GŁÓWNEJ KSIĘGOWEJ, ALE NIE WIEM CZY PORYWAĆ SIĘ I CZY DAM RADĘ. MOW BĘDZIE DOPIERO NOWO OTWARTĄ PLACÓWKĄ, WIĘC PODEJRZEWAM, ŻE NA SAM POCZĄTEK BĘDZIE DUŻO PRACY. MAM STAŁĄ PRACĘ W KSIĘGOWOŚCI W JEDNOSTCE BUDŻETOWEJ (OPS), ALE MYŚLĘ, ŻE MOŻE W TAKIM OŚRODKU MIAŁABYM LEPIEJ.
U nas - główna księgowa ok. 3000 netto, ale pracuje po 12 godzin dziennie.
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
wow też chciałbym zarabiać na rękę 2800 a mam 1400 zł... nie narzekajcie.
Ciekawi mnie jedna sprawa, jak obecnie pracuje prawie trzy lata jako wychowawca w Domu Dziecka, oczywiście nie na KN, to jak bym się załapał do MOW to byłbym traktowany jako żółtodziób czy mógłbym liczyć na coś więcej np. nocki. Miał ktoś taki przypadek???????
bielsko 90000 rocznie= około 6923 brutto miesięcznie 

O czym my mówimy samorządowy w DD po 8 latach pracy ma 1640 na rękę. Ja jestem załamana moim wynagrodzeniem. Nie narzekam na nic w pracy i z niczym nie mam problemu , ale płaca masakra!!!!!!!!!!!!!!RĘCE OPADAJĄ
czy pedagog ma jakies dodatki w prywatnym MOWie?
dzieki za odpowiedzi
dzieki za odpowiedzi
Witam , czy możecie mi napisać jak godzinowo wygląda praca w Młodziezowym Ośrodku Wychowawczym? Tzn. ile jest w etacie, piszecie cos o nockach.. Dziekuję z góry za info
Oprócz zarobki w Młodzieżowym Osrodku Wychowawczym - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
jaka praca z rodziną?
Wejście w życie nowej ustawy
dodatek za dojazd do pracy
miejsca w placówce
nie ukończona szkoła
Nowa ustawa o wspieraniu rodziny itd
pracownik socjalny lub aspirant pracy socjalnej lub specjalista do pracy z rodziną
wolne miejsca
płace w Domach Dziecka
Dokumenty
rdzdzielenie rodzeństwa
rdzdzielenie rodzeństwa
Praca w szczególnym charakterze.
Reforma!!!!!
Pogotowie Opiekuńcze
AWANS PRACOWNIKA SOCJALNEGO