Mam pytanie czy w związku z brakiem ustawy pomoc państwa w zakresie dożywiania przyznajecie zasiłek celowy na zakup posiłku na kilka miesięcy, tak jak to było za czasów starej ustawy czy tylko na miesiąc.
NIE MA USTAWY ALE JEST UCHWAŁA RM, DO 100%KRYTERIUM DAJEMY POSIŁKI ŚW PIENIĘŻNE NA ZAKUP POSIŁKU ITD, PO UCHWALENIU PROGRAMU OSŁONOWEGO PRZEZ RADE GMINY BEDZIEMY PŁACIC TAKZE TYM DO 150%
Ludzie, przecież z programu tez jest mowa o zasiłku celowym, ja was pytam czy przyznajecie na jeden miesiąc zasiłek z programu czy np. na 3 m-ce od I-III 2014?
W dalszym ciągu nie uzyskałam odpowiedzi. Czy wy naprawdę nie przyznajecie z programu zasiłku celowego/świadczenia pieniężnego na zakup posiłku lub żywności? pytam tylko czy przyznajecie na jeden miesiąc czy na kilka?
ALU czytaj uwaznie, yy Ci odpowiedział, ze daja swiadczenie pienięzne do 100% kryterium, u nas tez dajemy swiadczenie pieniezne na zakup posiłku do 100% kryterium ( w programie nie ma mowy o zasiłku celowym, tylko jest swiadczenie pieniezne ), chyba ze zle czytamy