witam mam pytanie, czy jeżeli urodziłam dziecko w kwietniu i mam cześć dokumentów z datą kwietniową, a część będę miała z data majową to Pani ze świadczeń może mi przyznać rodzinne i becik, czy wszystkie daty muszą być z jednego miesiąca? Pani w świadczeniach powiedziała, że jak będę składać w maju to wszystkie zaświadczenia muszą byc z maja?
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań
ano właśnie, w gminie mojego partnera tez powiedzieli, że to bzdura- jak brałam zaświadczenie o nie ubieganiu się; powiedzieli, że oni by przyjęli z kwietnia i maja,bez znaczenia, a w moim OPS powiedziała pani, że wszystkie dokumenty muszą być z jednego miesiąca. a najśmieszniejsze jest to że ja pracuje (teraz na macierzyńskim) w tym samym urzędzie gminy:) chyba mi an złość zrobiła;)