Zasiłek specjalny celowy
-
- Praktykant
- Zajmuję się: pracownik socjalny
- Kontakt:
Zasiłek specjalny celowy
Witam, powiedzcie na co dajecie specjalny celowy oprócz klasyków?? Mam kobietę której podłączamy wodę i uregulujemy to zasiłkami, tylko nie mam już pojęcia co pisać w decyzji 

- Ten z Łopieki
- VIP
- Zajmuję się: rzucam pyrami w dinozaury
- Kontakt:
Re: Zasiłek specjalny celowy
Może zgodnie z prawdą - na częściowe lub całkowite pokrycie kosztów podłączenia wody? Bo inny cel chyba nie wchodzi w grę, skoro „nie masz już pojęcia co pisać w decyzji”? Chyba, że zupełnie świadomie, z premedytacją, we współpracy i w porozumieniu chcecie wymyślać nieprawdziwe przeznaczenie dla zasiłków, którymi ma zostać sfinansowany zupełnie inny cel? I to jeszcze w formie specjalnego zasiłku celowego, będącego zupełnie wyjątkową formą pomocy dla osób i rodzin, które nie spełniają kryterium dochodowego, przyznawaną w szczególnie uzasadnionych okolicznościach i nadzwyczajnych przypadkach. Mam nadzieję, ze chociaż przesłanka szczególnie uzasadnionego przypadku została spełniona?
Quidquid latine scriptum sit, sapienter videtur
Oprócz Zasiłek specjalny celowy - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
DPS za późno wystąpił do Zus-u
zakład karny - ub.zdr
Weryfikacja dochodu przy SUO
problem z zasiłkiem stałym
zwrot kosztów pogrzebowych z masy spadkowej
ile czasu są ważne zaświadczenia
nie dostarczył nowego orzeczenia uchylic czy wygasić?
Kontrakt socjalny
Bezpłatna muzyka radiowa - radio internetowe dla użytkowników iPodów i iPhone'ów
Usługi w trybie pilnym
Wysokosc zasilku stalego
SUO
dotyczy wyplaty zasilku stałego
Zasiłek stały - czy tak?
Dodatek mieszkaniowy wyrówanwczy a zasiłek stały
rezygnacja osoby z umieszczenia w dps