Czemu dziwna sytuacja? Przecież pisałam, że uprawnień do stałego nie uzyskał to jak mam mu wypłacić stały???XXY pisze:trochę dziwna sytuacja, u nas zawieszamy postepowanie w przypadku ponownego złożenia wniosku do pcpr-u, a jeżeli już wniosek jest przyjęty to w przypadku uzyskania uprawnień do stałego to wypłacasz od miesiąca złożenia wniosku
no właśnie, bo co innego przyznać co miesiąc np 529 zł niż wypłacić np. komuś kwotę za 12 miesięcy w 12 miesiąc, czyli np.6.348 zł, dlatego mnie to trochę przeraziłofiołek pisze:Martex - nie przejmuj sie. Zdarza się. Możesz zasugerować klientowi by cześć zasilku przelać - na jego wniosek -. Na czynsz, energię..
Ewentualnie - jesli klient niepewny - zastosować monitoring klienta pod kątem wykorzystania zasobów
miało być 12 miesięcy w 1 miesiącMartex pisze:no właśnie, bo co innego przyznać co miesiąc np 529 zł niż wypłacić np. komuś kwotę za 12 miesięcy w 12 miesiąc, czyli np.6.348 zł, dlatego mnie to trochę przeraziłofiołek pisze:Martex - nie przejmuj sie. Zdarza się. Możesz zasugerować klientowi by cześć zasilku przelać - na jego wniosek -. Na czynsz, energię..
Ewentualnie - jesli klient niepewny - zastosować monitoring klienta pod kątem wykorzystania zasobów