zastępstwo kierownika
zastępstwo kierownika
Proszę jak u was jest regulowane zastępstwo kierownika GOPS czy regulaminie czy ststucie proszę o podpoiedz
Re: zastępstwo kierownika
w statucie że nieobecnego kierownika zastępuje pracownik wskazany przez kierownika ale i regulaminie szczegółowo opisane co może upowazniony pracownik
Czy zastępcy należy się dodatek funkcyjny w tym okresie jak nie ma kierownika?
Grażyna, a jak ciężką prace wykonujesz pod nieobecność kierownika ? Chyba że jest to długotrwała nieobecność to można by rozważyć dodatek. Ale gdy np. jest na urlopie - to praca leci jak zawsze, każdy wykonuje swoja pracę, wie co do niego należy więc za co ten dodatek ?
u nas jest to regulowane dodatkiem motywacyjnym i zwiekszonym ryczałtem czyli max bo moze byc potrzeba jakiegos dodatkowego wyjazdu w teren
a u nas nie ma zastępstwa kierownika bo nie ma komu go zastępować i nie idzie na więcej niż kilka dni urlopu
Ja zastepuję kierownika podczas jego nieobecnosci, ale nie mam specjalnego dodatku.. mam jedynie troszke wieksze (o 100 zł brutto) wynagrodzenie od pozostałych kolezanek. ale byc moze to wynikac tez z wyksztalcenia i stazu pracy w OPS (jestem od samego poczatku). Moje obowiązki podczas nieobecnosci szefowej polegaja na łączeniu pracy pracownika socjalnego z cała praca kierownika.
Oprócz zastępstwo kierownika - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
zwrot z zus
schronienie
Zasiłek okresowy przy stałym w rodzinie
decyzja ostateczna i wznowenie postępowania
młody rolnik
alimenty - odliczać czy nie?
zasiłek stały
pomoc sąsiedzka??
ocena sytuacji dziecka umieszczonego w pieczy
Mam taki problem
Sprawozdania za 2015
opiekunka dla osoby niepełnosprawnej