zastępstwo kierownika

Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW
gops1

zastępstwo kierownika

Post autor: gops1 »

Proszę jak u was jest regulowane zastępstwo kierownika GOPS czy regulaminie czy ststucie proszę o podpoiedz
paragraf

Re: zastępstwo kierownika

Post autor: paragraf »

w statucie że nieobecnego kierownika zastępuje pracownik wskazany przez kierownika ale i regulaminie szczegółowo opisane co może upowazniony pracownik
grażyna1

Post autor: grażyna1 »

Czy zastępcy należy się dodatek funkcyjny w tym okresie jak nie ma kierownika?
izis

Post autor: izis »

Grażyna, a jak ciężką prace wykonujesz pod nieobecność kierownika ? Chyba że jest to długotrwała nieobecność to można by rozważyć dodatek. Ale gdy np. jest na urlopie - to praca leci jak zawsze, każdy wykonuje swoja pracę, wie co do niego należy więc za co ten dodatek ?
lolka 27

Post autor: lolka 27 »

u nas jest to regulowane dodatkiem motywacyjnym i zwiekszonym ryczałtem czyli max bo moze byc potrzeba jakiegos dodatkowego wyjazdu w teren
aa2

Post autor: aa2 »

A u nas nie ma nic
tereskaniebieska

Post autor: tereskaniebieska »

a u nas nie ma zastępstwa kierownika bo nie ma komu go zastępować i nie idzie na więcej niż kilka dni urlopu
Aleksandra56

Post autor: Aleksandra56 »

nie ma ludzi nie zastąpionych, powinien być zastępca
miau

Post autor: miau »

Ja zastepuję kierownika podczas jego nieobecnosci, ale nie mam specjalnego dodatku.. mam jedynie troszke wieksze (o 100 zł brutto) wynagrodzenie od pozostałych kolezanek. ale byc moze to wynikac tez z wyksztalcenia i stazu pracy w OPS (jestem od samego poczatku). Moje obowiązki podczas nieobecnosci szefowej polegaja na łączeniu pracy pracownika socjalnego z cała praca kierownika.
miau

Post autor: miau »

acha! i mam to zastepstwo w zakresie obowiazkow :)
ODPOWIEDZ