"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
wszystko ładnie wygląda w praktyce a w teorii różnie wychodzi
nie wiem jak u ciebie ewalu ale u moich petentów jest słabo z informowaniem o zmianach mających wpływ na prawo do świadczeń.
wole sama przypilnować czy wszyscy przynieśli zaświadczenia i zdarza się ze jak dzwonie do rodzica ze nie ma takiego zaświadczenia to słyszę "no nie ma bo nie chodzi już do szkoły"
wyznaczam termin do którego maja donieść zaświadczenia - i już się to sprawdza
nora pisze:
nie wiem jak u ciebie ewalu ale u moich petentów jest słabo z informowaniem o zmianach
u mnie też się się zdarzają takie ancymonki
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
uff myślałam że to tylko u mnie. a najgorzej jak we wrześniu okazuje sie że podjął prace w trakcie okresu i siedzę i przeliczam i modle się żeby nie było np
wiem, wiem też mnie to denerwuje ale NP to NP .. taka praca