zaświadczenie

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
plus500

Re: zaświadczenie

Post autor: plus500 »

wydajesz zaświadczenie że na dziecko ... a nie że pani taka czy taka pobiera świadczenie
sugeruję rozmowę z waszym prawnikiem żeby mieliście pewność, jeśli macie wątpliwości
anikaaaaa

Post autor: anikaaaaa »

dziękuję za radę :)
skorzystam z niej jak tylko będę miała możliwość spotkania się z radcą, póki co nie mam wniosku o wydanie takiego zaświadczenia
cel.

Post autor: cel. »

plus500 pisze:wydajesz zaświadczenie że na dziecko ... a nie że pani taka czy taka pobiera świadczenie
sugeruję rozmowę z waszym prawnikiem żeby mieliście pewność, jeśli macie wątpliwości

A jedno nie równa sie drugie? :shock:
Jak napisze że na dziecko jest pobierane świadczenie to równa sie to że ta pani pobiera świadczenie nieeee?

Ja bym nie wydala tym bardziej że są po rozwodzie.
Jego nawet nie ma w składzie rodziny, nie jest strona postępowania.
Masz pisemnbe upoważnienie wnioskodawcy do udzielania takich informacji?
anikaaaaa

Post autor: anikaaaaa »

nie, nie mam takiego upoważnienia
gosc

Post autor: gosc »

plus500 pisze:wydajesz zaświadczenie że na dziecko ... a nie że pani taka czy taka pobiera świadczenie

mam nadzieję, że Ty nie na poważnie...
ochrona danych osobowych się kłania, gościu nie jest stroną, po rozwodzie jest jak ktoś zupełnie obcy.
Wydajesz obcym osobą zaświadczenia że dane dziecko dostaje świadczenie? :D
Korowiow
VIP
Zajmuję się: Fszystkim
Kontakt:

Post autor: Korowiow »

Jak kolo złoży wniosek to 219 KPA i odmowa wydania zaświadczenia.
ODPOWIEDZ