Zaświadczenie o bezskuteczności

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
Wikii

Zaświadczenie o bezskuteczności

Post autor: Wikii »

Kobieta składając wniosek o świadczenia z FA na 8 dzieci osoby uprawnione, złozyła zaświadczenia o beszkuteczności dla każdego dziecka oddzielnie ( tak komornik jej wydał) czy ja wprowadzając wniosek (mam program nemezis) moge dodac i wpisac sume należnosci wierzyciela alimentacyjnego??? i tak samo sume tych należnosci wyslac w informacji do dłużnika i we wniosku do OWD ????
Monik444

Re: Zaświadczenie o bezskuteczności

Post autor: Monik444 »

a rozdzielił sume naleznosci wierzyciela alimentacyjnego na kazde dziecko czy na kazdym zaswiadczeniu jest taka sama suma? jesli taka sama to ją sobie podziel odpowiednio, biorac pod uwage kwote zasadzonych alimentow na poszczegolne dziecko i tyle. ja tak robie, ale na sygnity. poza tym nigdy nie spotkałam sie z tym, zeby komornik wystawial osobne zaswiadczenia na kazde dziecko. wiecej roboty ma, a Tobie wiecej meijsca w teczce zajmuje ;)
wikii

Post autor: wikii »

rozdzielona jest na każde dziecko inna kwotanależnosci wierzyciela alimentacyjnego. Czyli moge zsumowac wszydtkie ??
Wikii

Post autor: Wikii »

?????
ODPOWIEDZ