POMOCY co robić Pani złozyła FA z zaświadczeniem z sądu do tej pory pobierała tez było z sądu zaświadczenie ok ale teraz na zaświadczeniu jest napisane: sąd przekazał komplet dokumentów do organu przyjmujacego za granicą organ za granica potwierdził otrzymanie dokumentów jednak do dnia wystawienia zaświadczenia nie wpłyneła inna informacja. wnioskodawczyni w czerwcu 2014 roku poinformowała tut. sad o otrzymaniu przelewu w kwocie 1 100 euro od dłuznika tyt. alimentów na dzieci złozyła w sądzie pismo że na s o tym poinformowała z kolei we wrzesniu 2014 oświadcz na pismie że kwote 1100 euro przekazała do rąk własnych dłuznikowi gdy był na urlopie w Polsce CO MAM z tym zrobić
prosze pomocy Pani nas o niczym nie poinformowała ja ja tu wezwałam a ona sie tłumaczy ze nic od niego nie dostała to co przyszło zaraz mu oddała co ja mam z nią zrobic ona nie pracuje jedynie alimenty na dzieci ma z FA czy moge jej zaufac i na oświadczeniu pod odpowiedzialnościa karną przyjąc wniosek i na podstawie takiego zaświadczenia z sądu wypłacać czy ja przegonić