tak możesz zrobić jeżeli strona wyrazi zgodę na uchylenie decyzjiMinion pisze:My robimy tylko decyzję uchylającą świadczenie
strona mi nigdy nie pisała takiego oświadczenia i kontrola nie stwierdziła, że jest to niepoprawne co robimynowa11 pisze:tak możesz zrobić jeżeli strona wyrazi zgodę na uchylenie decyzjiMinion pisze:My robimy tylko decyzję uchylającą świadczenie
no to okMinion pisze:strona mi nigdy nie pisała takiego oświadczenia i kontrola nie stwierdziła, że jest to niepoprawne co robimynowa11 pisze:tak możesz zrobić jeżeli strona wyrazi zgodę na uchylenie decyzjiMinion pisze:My robimy tylko decyzję uchylającą świadczenie
No to od dzisiaj będę robić takie zawiadomienie, ale ono będzie tak samo wyglądało jak np do nienależnie pobranego?kb pisze:no zgodnie z kpa to nie jest Minionale dopoki sie nikt nie odwola to sa oszczednosci - wiec kontrola sie nie czepia
przynajmniej nie ta z UW
ale jak pojdzie odwolanie to juz brak zawiadomienia strony o wszczeciu postepowania moze byc powodem do uchylenia waszej decyzji nawet jesli sko sie w sumie z nia agadza i gdyby bylo zawiadomienie to by ja utrzymalo w mocy