zawiadomienie o wszczęciu postępowania zmiana decyzji zaliczki

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
Awatar użytkownika
Paula
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: zawiadomienie o wszczęciu postępowania zmiana decyzji zaliczki

Post autor: Paula »

hahahahahahahha

Paulo pisze bys nic zupelnie nie pisala, zadnego wszczecia tylko wydala odrazu decyzje i zgadzam sie z nim w calej rozciaglosci
~mago

Post autor: ~mago »

hihihihi
owszem bez zgody strony ale przy jej udziale,
~elcia/gops - nie przejmuj się robisz dobrze, wszczęcie musi być tak mówi kpa
Awatar użytkownika
Paula
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Paula »

wrrrrrrrrrrrrr tygrysku

wrednosc powinna byc zapisana w cechach narodowych polakow ;p

~pracownik pcpr

Post autor: ~pracownik pcpr »

mi sko ostatnio uchyliło decyzję zmieniającą na niekorzyść strony twierdząc, że nie było zawiadomienia o wszczęciu postępowania administracyjnego ani wystarczającej ilości dowodów. ja nie robiłam zawiadomienia, bo była to zmiana decyzji z powodu zmiany sytuacji dochodowej strony, o której zresztą strona sama mnie poinformowała pisemnie i to właśni jej pismo potraktowałam jako dowód. teraz się zastanawiam co mam robić w przyszłości. pracuję w rodzinach zastępczych. tam wysokość zasiłku zmienia się jak zmienia się wysokość dochodu dziecka. mam kilka rodzin, w którym komornik co miesiąc przysyła inną kwotę alimentów, w związku z tym co miesiąc zmieniam im decyzję. czy w takich przypadkach też muszę za każdym razem robić zawiadomienie o wszczęciu postępowania???
ODPOWIEDZ