Wszystko w tej sprawie napisaliśmy już wcześniej -> albo sam szukasz niezakwalifikowanych wniosków, albo zgłaszasz się do serwisu i posyłamy poprawkę automatycznie uzupełniającą ten kod składu rodziny.Misiu pisze:halo SYGNITY prosze o odpowedz????
jak zgłosisz to nie będziesz musiałaMisiu pisze:no tak tylko ja sama widze te wnioski ale ja nie chcialam ich kwalifikowac bo po dokonaniu zbioru nie bede mogla ich m odyfikowac a w razie jakis brakow bede moze musiala, a jak zglosze na serwis to wtedy nie bede musiala ich kwalifikowac czy mimo wszystko musze pokwalifikowac????
Po ponownym odbudowaniu zc i wczytaniu do CAS dwie twarde walidacje. Wszystkie wnioski zostały usunięte z rejestracji i kwalifikacji. Mimo wszystko błędy pojawiają się nadal. Tragedia!!!SYGNITY pisze:Poprawa jest gotowa i jest testowana czy działa dobrze, powinna być jeszcze dziś wieczorem.wiktoryna71 pisze:Ja mam ponad 1300 twardych walidacji z tego samego powodu (SYGNITY). Sprawa zgłoszona 05.10. Do dziś brak odpowiedzi. Masakra jakas!!! Przecież my mamy terminy!!!