zbiór centralny - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 8 z 14    [ Posty: 139 ]

Napisano: 14 paź 2015, 9:02

WSZYSCY MAJĄ DOSC SYGNITY. ZERO KONTAKTU Z PRACOWNIKAMI. CZEKANIE GODZINAMI NA LAKONICZNE ODPOWIEDZI, FULL POPRAWEK, KTÓRE WIECEJ ZAMETU WPROWADZAJĄ!
A TERMIN DO JUTRA!
wika2

Napisano: 14 paź 2015, 9:17

Ludzie po co krzyczycie??? Owszem to co się dzieje jest wkurzające, ale rzekłabym, że to raczej wina ministerstwa, które błyskawicznie przed wyborami wprowadza ustawę i już mamy na niej pracować. Nikt nie dał czasu ani na szkolenia ani tak naprawdę na dostosowanie programu. Pewnie nawet nie mamy pojęcia jaki to wielki temat dostosowanie całego oprogramowania do nowych zasad. Spokojnie, wylewanie swoich złości na Sygnity nic nie zmieni. Proponuję pikietę pod ministerstwem :lol:
fafafajnie

Napisano: 14 paź 2015, 9:22

KOLEŻANKI PRACUJĄ NA NEMEZIS I MAJA WSZYSTKO WGRANE BEZ TWARDYCH WALIDACJI. BEZ TYSIĄCA POPRAWEK I TEŻ USTAWA U NICH OBOWIĄZUJE PO NOWEMU. A JA PRETENSJE PANA KIEROWNIKA ZE NIE WGRANE
iza11

Napisano: 14 paź 2015, 9:46

ministerstwo, ministerstwem, a SYGNITY bierze kase dużą!
wika2

Napisano: 14 paź 2015, 10:01

iza11 pisze:KOLEŻANKI PRACUJĄ NA NEMEZIS I MAJA WSZYSTKO WGRANE BEZ TWARDYCH WALIDACJI. BEZ TYSIĄCA POPRAWEK I TEŻ USTAWA U NICH OBOWIĄZUJE PO NOWEMU. A JA PRETENSJE PANA KIEROWNIKA ZE NIE WGRANE
Na naszym oprogramowaniu też są ośrodki które maja wszystko wgrane bez żadnych walidacji. Nie wynika z tego, że inne nie mają problemów, niezależnie od oprogramowania którego używają, o czym najlepiej świadczy to, że na stronie tego producenta pojawiła oficjalna informacja:

"2015-10-07
NEMEZIS - zbiór centralny
Szanowni Państwo w związku z pojawiającym się u niektórych użytkowników komunikatem twardej walidacji "Kod walidacji: FA/KT-1.6" po wczytaniu zbioru centralnego z aplikacji Nemezis zostanie przygotowana dodatkowa aktualizacja do wersji 4.01c. "

pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 14 paź 2015, 12:41

Ja napisałam dziś e-mail do ministerstwa żeby nie było ze nie ma mojego zbioru zbioru
kaśka***

Napisano: 14 paź 2015, 14:35

A ja np. mam taką walidację:

Błąd struktury: cvc-id.1: There is no ID/IDREF binding for IDREF 'idOsoba_0'.
Ilość wystąpień: 1
Rodzaj walidacji: twarda

I co mam zrobić?
Zgłoszenie poszło, brak rozwiązania... termin do jutra... :(
Joanna1988

Napisano: 14 paź 2015, 16:51

ja mam

Błąd struktury: cvc-minLength-valid: Value '' with length = '0' is not facet-valid with respect to minLength '1' for type 'Kod_15_Typ'.
2. Błąd struktury: cvc-type.3.1.3: The value '' of element 'KOD_TYPU_RODZINY' is not valid.

Napisałam na hd kazali wgrać poprawkę oo3, wgrałam, gó..... dalej to samo. Napisałam do nich znowu. No przecież nie ma już czasu.
ja123

Napisano: 14 paź 2015, 19:03

dziś informatyk dzwonił do sygnity 43 min 57 sekund i sie nie dodzwonił mają nas głęboko w d,., :!:
małpka

Napisano: 15 paź 2015, 7:34

Dzień dobry! Mam ten sam problem :( Dziś mija termin wysyłki ZC a my w polu. Do sygnity nie można się dodzwonić ... I co robimy???
Alina:)

Strona 8 z 14    [ Posty: 139 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x