Zbiory centralne-Nemezis - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]

Napisano: 02 sty 2014, 16:26

Chciałam zapytać TYCH co pracują na Nemezis czy wiecie od kiedy mamy przekazywać zbiory centralne???? - bo w ostatniej poprawce do Nemezis pojawiła się \"zbiory centralne\"
~Magda~~

Napisano: 02 sty 2014, 16:29

my nie robimy
~Dorota

Napisano: 02 sty 2014, 18:52

Co to znaczy, że nie robicie? nie robicie w tym ostatnim kwartale 2013r.,a od pierwszego kwartału 2014 będziecie robić? -bo tego właśnie nie wiem czy to już dotyczy 4kwartału 2013r. czy będą one(zbiory centralne) nas obowiązywać od 1kwartału 2014r.??
~Magda~~

Napisano: 03 sty 2014, 9:36

a gdzie jest o jakiejś zmianie że zbiory mamy robić??
~Dawid

Napisano: 03 sty 2014, 9:50

No właśnie nigdzie się nie doczytałam, jedynie zrobiłam aktualizacje Nemezisa i dodali opcje \"Zbiory centralne\" , ale zalogowałam się też do S-funduszu i tam jeszcze zbiory centralne się nie pojawiły.
~Magda~~

Napisano: 03 sty 2014, 12:55

wogóle nie robimy
~Dorota

Napisano: 03 sty 2014, 15:44

myśmy też dotychczas nie przekazywali zbiorów centralnych -bo nie było takiej opcji ani w Nemezisie, ani w S-funduszu, ale teraz z nową aktualizacją Nemezisa pojawiła się opcja \"zbiory centralne\". I dlatego się zastanawiam co i jak????
~Magda~~

Napisano: 03 sty 2014, 17:14

ja też myslałam że mamy przekazywać i dzwoniłam do krakowa to powiedzieli że oni pierwsze słyszą o zbiorach z funduszu :)
~Gocha

Napisano: 03 sty 2014, 17:27

wymyslacie sobie problemy :P
~Jagoda

Napisano: 07 sty 2014, 10:59

Jagoda nie wymyślamy sobie żadnych problemów, po prostu w nowej aktualizacji Nemezis pojawiła się opcja \"zbiory centralne\" - więc zastanowiło mnie to (dotychczas jej nie było) bo bez powodu na pewno tego nie dodali.
Być może zbiory centralne będą obowiązywać także w funduszu w ŚR są od dawna . Pytanie tylko od kiedy bo w aplikacji S-fundusz jeszcze nie pojawiła się możliwość przekazywania zbiorów centralnych. Dlatego chciałam zapytać czy Ktoś coś na ten temat może wie coś więcej - i tyle.
~Magda~~

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x