Zbiory z rodzinnego w CAS!!!!!!!!!!

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
agga

Re: Zbiory z rodzinnego w CAS!!!!!!!!!!

Post autor: agga »

o, to Ci odpowiedzieli ;) znikąd odpowiedzi :?
adaw

Post autor: adaw »

ja przekazałam z miękkimi walidacjami a miałam je identyczne z w/w.
monique

Post autor: monique »

nie wiem czy moje myślenie idzie w dobrym kierunku, ale sprawozdanie jest narastająco a zbiór nie i dlatego procenty mi się nie zgadzają... Tylko nie wiem czy moje myślenie idzie w dobrym kierunku.
martam

Post autor: martam »

Weryfikacja poprawności zbioru centralnego w zależności od obciążenia systemu może potrwać nawet do kilkunastu godzin.

Na czas wykonywania w tle zadania importu zbioru, importowany zbiór przyjmuje status "weryfikowany". Zbioru centralnego o statusie "weryfikowany" nie można: przekazać, podpisać elektronicznie, weryfikować zawartości, przeglądać wyników weryfikacji, usunąć.

O zakończeniu wykonywania zadania importu zbioru centralnego Użytkownik zostanie poinformowany komunikatem.

To powyżej to kawałek instrukcji do cas... mi od 10 weryfikuje czy ktoś też tak miała?
Natusia

Post autor: Natusia »

my w CAS nie mozemy pracowac jest tragedia
m&j

Post autor: m&j »

monique pisze:nie wiem czy moje myślenie idzie w dobrym kierunku, ale sprawozdanie jest narastająco a zbiór nie i dlatego procenty mi się nie zgadzają... Tylko nie wiem czy moje myślenie idzie w dobrym kierunku.
też tak myslę ale czy nadal czekać aż będzie dobrze czy przesyłać te zbiory i sprawozdania z SR?
:shock:
bisss

Post autor: bisss »

mi weryfikował dwa dni po czym wczytano zbiór z nr 2 , bo tak gadali w cas i czekam jakoś ciemnośc widzę
nk88

Post autor: nk88 »

ja mam takie same walidacje a wcześniej tak nie było
xavier

Post autor: xavier »

mnie tez się "wydaje" iż nie zlicza z poprzedniego miesiąca bo w 1 mam 100% kolejny około 50% a następny już 30 %
Ola....,,

Post autor: Ola....,, »

Ja wogle nie mogę wczytać zbioru co jest niepoprawna struktura o co chodzi???????? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
ODPOWIEDZ