nie wiem czy moje myślenie idzie w dobrym kierunku, ale sprawozdanie jest narastająco a zbiór nie i dlatego procenty mi się nie zgadzają... Tylko nie wiem czy moje myślenie idzie w dobrym kierunku.
Weryfikacja poprawności zbioru centralnego w zależności od obciążenia systemu może potrwać nawet do kilkunastu godzin.
Na czas wykonywania w tle zadania importu zbioru, importowany zbiór przyjmuje status "weryfikowany". Zbioru centralnego o statusie "weryfikowany" nie można: przekazać, podpisać elektronicznie, weryfikować zawartości, przeglądać wyników weryfikacji, usunąć.
O zakończeniu wykonywania zadania importu zbioru centralnego Użytkownik zostanie poinformowany komunikatem.
To powyżej to kawałek instrukcji do cas... mi od 10 weryfikuje czy ktoś też tak miała?
monique pisze:nie wiem czy moje myślenie idzie w dobrym kierunku, ale sprawozdanie jest narastająco a zbiór nie i dlatego procenty mi się nie zgadzają... Tylko nie wiem czy moje myślenie idzie w dobrym kierunku.
też tak myslę ale czy nadal czekać aż będzie dobrze czy przesyłać te zbiory i sprawozdania z SR?