Zbiory z rodzinnego w CAS!!!!!!!!!!

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
dzela 1

Re: Zbiory z rodzinnego w CAS!!!!!!!!!!

Post autor: dzela 1 »

ja miałam najciekawiej wklepałam zbiory na początku były walidacje dziwne i miekie i twarde, napisałam do signity wygenerowałam drugi zbiór to samo, znikneły potem twarde, powczorajszym zaglądam dziś rano a tam mój pierwszy zbiór że jest ok i przekazany, czary normalnie
...

Post autor: ... »

W sprawozdaniu mamy kwoty i świadczenia narastająco, a w CAS w zbiorach nie ma narastająco tylko ile było kwot i świadczeń w danym miesiącu i dlatego jest brak zgodności zbiorów - CAS z naszymi sprawozdaniami, np.
w sprawozdaniu :
I - 2.000 zł. - 2 świadczenia
II - 4.000 zł. - 4 świadczenia
III - 6.000 zł. - 6 świadczeń
W CAS w zbiorach: mają źle!!!!!!!!!!!!!!
I - 2.000 zł. - 2 świadczenia (100 % )
II - 2.000 zł. - 2 świadczenia ( 50 % )
III - 2.000 zł. - 2 świadczenia ( 33 % )
monia1

Post autor: monia1 »

a ja w ogole nie mam takiego porównania i co zrobić ??????????
jak to zadziałać aby miec takie porównanie jak wy , mimo ze przekazałam i zbiory i sprawozdanie to wyskakuje mi napis ze nie mozna porównac zbioru - progi zgodnosci bo nie wprowadzono sprawozdania
gosiaaa

Post autor: gosiaaa »

ja tez nie wiem jak to porówanie zrobić sprawozdanie ma status nieprzekazane obok status niepoprawny i zielony X jak na niego najade to sie pojawia komunikat nie wczytano sprawozdania jak to wczytac
Bazyl

Post autor: Bazyl »

gosiaaa pisze:ja tez nie wiem jak to porówanie zrobić sprawozdanie ma status nieprzekazane obok status niepoprawny i zielony X jak na niego najade to sie pojawia komunikat nie wczytano sprawozdania jak to wczytac
U mnie jest pomarańczowy wykrzyknik, po najechaniu na który pojawia się porównanie z ZC. Cóż z tego jak tylko pierwszy miesiąc się zgadza w 100% :(
m&j

Post autor: m&j »

tak samo jak Bazyl :(
...

Post autor: ... »

wszyscy tak mają, to wada CAS, że nie sprawdza narastająco w zbiorach, źle ustawione weryfikacje mają!!!!
m&j

Post autor: m&j »

... pisze:wszyscy tak mają, to wada CAS, że nie sprawdza narastająco w zbiorach, źle ustawione weryfikacje mają!!!!
ale czy mimo to mamy wysyłać te sprawozdania i zbiory czy nadal mamy czekać ? :?
ODPOWIEDZ