ZC - ostrzeżenie

Wybrane tematy:
Potrzebna pomoc PCBiznes Prestiż w module Kadry i Płace. Jak cofnąć kontynuacje harmonogramu postanowienie sądu na umieszczenie w dps wyszukanie odwołań od decyzji
~ja

Re: ZC - ostrzeżenie

Post autor: ~ja »

Nie... nie ma innych decyzji... sprawdzone... nie dopięty jest tez do decyzji wywiad styczniowy a własciwy pażdziernikowy
~Tomek

Post autor: ~Tomek »

Ale do wniosku.
~ja

nie... do wniosku tez nie
~Tomek

To jeszcze raz, proszę przekleić dokładną treść komunikatu z raportu pojawiającego się po odbudowie zbioru centralnego.
~ja

To jest dokładnie taki opis jak w pierwszym wpisie
~Tomek

To dziwne, bo ja dostaje bardziej szczegółowe komunikaty
np.

Do wniosku o numerze 000169/2013 dołączono wywiad przeprowadzony wcześniej niż rok od pierwszego dnia kwartału, za który przesyłamy dane w zbiorze centralnym. Należy odnaleźć wniosek na liście wniosków, wybrać ikonę Przeglądaj i na zakładce Rozpatrzenie dołączyć aktualny wywiad.

albo

Zbiór zawiera świadczenie z decyzji o numerze OPS 8122.9.2012, przysługujące za miesiąc maj 2013 roku, a ostatni wywiad z rodziną był przeprowadzony 2012/10/17. Ponieważ świadczenie trwa już pół roku od w/w daty wywiadu należy przeprowadzić wywiad aktualizacyjny. Na liście rodzin należy odnaleźć wskazaną rodzinę, wybrać przycisk Teczki i zarejestrować aktualny wywiad.

Możesz sprawdzić dokładnie?
~ja

Nie nie ma nic wiecej... jest tabelka... i w niej tak
Lp., Typ - ostrzezenie, Numer/data - 2013/01/02, pracownik - imie i nazwisko, pracownik rejestrujący - imie i nazwisko, rodzina/nr systemowy, opis - Data opisu sytuacji nie może być wcześniejsza niż data wcześniejsza o pół roku od pierwszego dnia kwartału, za który przesyłamy dane w zbiorze centralnym
i na tym koniec
~Tomek

Ja bym stawiał jednak na wniosek.
Proszę sprawdź jeszcze raz czy dla wniosku będącego podstawą drugiej decyzji nie jest dołączony (zobaczysz to na zakładce Rozpatrzenie) starszy wywiad.
pozdrawiam
~ja

tak sprawdzalam na owej zakładce... jest w porządku... może to jakiś problem z bazą bo ostatnio nam tez się tak trafiło przy innym błedzie
~Tomek

Przepraszam że tak drążę, ale może jest jeszcze inny wniosek dla tej osoby?
ODPOWIEDZ