ZDO ważne

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
Anastazja76a

ZDO ważne

Post autor: Anastazja76a »

na jutro mam zapotrzebowanie na kase na maj i nie wiem co zrobić liczyc kase dla ZDO -wyrównania, czy nie zamawiac na zapas czakac na wnioski? na wyrównania potrzebuje ok 70 tys i jak ich nie wydam a zamówie to mi ksiegowa łeb urwie.
co Wy robicie?
Anastazja76a

Re: ZDO ważne

hej nikt nie robi zapotrzebowania na jutro? zamawiacie kase czy nie?
justynaaa
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: justynaaa »

w maju i tak nie wypłacisz to po co??
PATKA@@

Post autor: PATKA@@ »

ja zrobiłam " wyzerowane" to zapotrzebpwanie - bo w maju na pewno nie bedzie wypłaty, wnioski ludzi złoża pod koniec maja potem przezciez wywiady wiec moze w czerwcu wypłata.. albo i w lipcu
Anastazja76a

ok dzieki
carina

Post autor: carina »

do nas przyszło dzisiaj pismo z Urzędu wojewódzkiego informujące o tym co juz wszyscy wiedzą a na końcu dodali że informacja jest istotna z punku widzenia konieczności zapewnienia bezzwłocznej realizacji przez gminy w/w ustaw, poprzez wypłatę zasiłków dla opiekunów oraz podwyższenie świadczenia pielęgnacyjnego
aluna

Post autor: aluna »

Dlaczego w maju nie będzie wypłat ? Przecież do zwrotów nie potrzeba wywiadu ,tylko oświadczenia. Wywiady dla tych którzy będą się starali o świadczenie od 15 maja.
aluna

Post autor: aluna »

A dlaczego wnioski mają składać pod koniec maja? Żebyś się nie zdziwiła jak przyjdą 15.05,myślisz że będą czekać na twoje pismo!zawiadomienie.
wwo

Post autor: wwo »

Na pewno przyjdziemy 15.05.2014r. A później będziemy przychodzić codziennie i zadawać pytanie jak długo jeszcze ?
Iska16

Post autor: Iska16 »

Również uważam, że sprawa jest nagłośniona i ludzie będą składać już 15 maja wnioski, bo czekali prawie rok na zwrot świadczeń więc środki powinny być zapewnione już w maju na wypłaty.
ODPOWIEDZ