zdo wyrównanie Elmer zerknij
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
zdo wyrównanie Elmer zerknij
mam klientkę, która wyjeżdża na turnus rehabilitacyjny z matką i w maju nie złoży wniosku o wyrównanie i o ponowne przyznanie świadczenia zdo. wyrównanie będzie jej przysługiwało jak zgłosi się w terminie 4 m-cy, a co ze świadczeniem od 15.05.... czy wniosek musi wpłynąć w maju, aby przyznać świadczenie od 15.05, czy ma również termin 4 m-cy ( jak zgłosi się w lipcu to czy będzie można przyznać świadczenie od 15.05, czy od m-ca złożenia wniosku tj. lipca)
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: zdo wyrównanie Elmer zerknij
jak dla mnie termin 4 miesiące jest zarówno na jedno jak i na drugie
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Elmer ja mam pytanie - czy wg Ciebie składa się 2 wnioski o ZDO: na wyrównanie i bieżące wypłaty?
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ja też jestem ciekawa ... cały czas się skłaniam za: jeden wniosek i jedna decyzja ... ale wtedy wyrównanie wypłace w czerwcu ...
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
- Iks
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
U nas nie ma szans na wypłatę w maju więc się nie przejmuję - listy naliczam 19 w poniedziałek, a wypłaty są od środy - nie ma takiej opcji, żebyśmy wszystko ogarnęli, choćbym w piątek im sam te pisma podoręczał (gońcy nie pracują w piątki). A w czerwcu wypłaty są przed BC w połowie miesiąca, więc luz.
Walka z wiatrakami since 1998.
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ja tam się też nie stresuję ... Iks , robisz jeden wniosek czy dwa ???
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
Oprócz zdo wyrównanie Elmer zerknij - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
nienalezny zasiłek pielęgnacyjny
zdo a praca
Upoważnienie do wydawania decyzji dla opiekunów
Termin wypłat zDO
nie do konca rozumiem ile bedzie swiadczeń
ZDO czy sie należy?
BIG
ZDO 1/30
czekać za sądem czy dać zdo
Art.25 Ustawy z 4-04-2014r. o Ustaleniu i wypłacie zasiłków
zobaczcie moje wszczęcie może być?