ZESZYT WYJŚĆ - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]

Napisano: 04 paź 2015, 16:31

Jak rozliczacie się z godzin przepracowanych w terenie ? Czy obowiazują u Was zeszyty wyjść ?
ninka

Napisano: 04 paź 2015, 17:18

My się nie rozliczamy. Nie ma żadnego zeszytu.
Dniówkę mamy podzieloną na pracę w terenie i dyżur w ośrodku. Przed, albo po skończonym dyżurze po prostu wychodzimy w teren, jak jest coś do zrobienia u/dla klienta.
Bakteria
Stażysta
Od: 21 lip 2015, 17:47
Zajmuję się:

Napisano: 04 paź 2015, 17:38

Dziękuję za wypowiedź i proszę o inne... jestem ciekawa jak w innych ośrodkach jest rozliczany czas terenowy...pozdrawiam ;)
ninka

Napisano: 04 paź 2015, 19:28

U nas jest taki zeszyt. Wpisujemy godzinę wyjścia i przyjścia z terenu oraz gdzie idziemy. Poza tym mamy drugi zaszyt do którego wpisujemy u kogo byłyśmy w danym dniu. Oprócz tego mamy też wiele różnych zeszytów, żeby nam się nie nudziło.
wirus1

Napisano: 04 paź 2015, 20:33

Mamy zeszyt wyjsc - rozpisujemy godziny pracy w terenie i to gdzie idziemy. z jednej strony jest to oki - bo dla naszego bezpieczenstwa jest wpisany adres klienta. Chociaz szczerze mówiąc wiekszosc i tak uzupełnia te zeszyty raz na jakis czas....
Oprócz tego, żeby nam sie przypadkiem nie nudzilo od pewnego czasu mamy jeszcze wpisywac kogo i w jakim celu przyjelismy w danym dniu - np. Jak Kowalski - złożenie wniosku, Maria Nowak - udzielenie informacji. Takie pitu, pitu.
ktoś

Napisano: 05 paź 2015, 7:53

Też mamy takowy. Kontrole sprawdzają wyjscie z wywiadami.
t.franek

Napisano: 05 paź 2015, 20:23

i jeszcze co mam kurwa robić, śmiech na sali, bangladesz
kokkk

Napisano: 05 paź 2015, 22:06

w ciągu kilkunastu lat mojej pracy jeszcze nigdy nikt nie kontrolował porównywał zeszytu wyjść z wywiadami, ja po prostu wpisuję w ten zeszyt nr swojego rejonu opiekuńczego, mam za dużo spraw i za mało czasu żeby jeszcze w takie przedszkole się bawić.
jemiołka

Napisano: 06 paź 2015, 20:09

U nas taki zeszyt obowiązuje. Kierowniczka co jakiś czas nas rozlicza z wyjść. No i my do 11 jesteśmy w Ośrodku, potem wychodzimy w teren, ALE do 15:30 musimy do Ośrodka wrócić. Wiem, że w wielu Ośrodkach pracownik wychodząc w teren już nie musi wracać do Ośrodka.
Merylu

Napisano: 07 paź 2015, 19:19

u nas też jest zeszyt wyjść, bardzo szczegółowo sprawdzany co jakiś czas przez dyrektora...
mimoza

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x