zgon wierzyciela, osoba uprawniona pełnoletnia
Re: zgon wierzyciela, osoba uprawniona pełnoletnia
boże kochany to co nie mogę uchylić ? bo mam zaraz wypłaty i jestem w kropce / a nie mam zielonego pojęcia
a moze wygasic świadczenia decyzją na podstawie aktu zgonu, wezwać syna niech składa wniosek na siebie, nowa decyzja i dalej placić
no właśnie myślałam, że to na matkę uchylić pisałam o akt zgonu i do syna informację, że świadczenie zostały uchylone plus informację, że on sam może przyjść i ubiegać się sam na siebie, tyle tylko, że nie wiem czy to dobrze?
Bo tak na logikę to nie masz komu wyplacić na osobę uprawnioną, mimo że pełnoletnia. Decyzja na kogos innego a na liście ktos innny? troche bez ładu. To tak samo jak z rodzinnym gdy nagle umiera rodzic który pobierał świadczenia, nawet na dorosłe dziecko ktore sie uczy. Wygaś, wezwij młodzieńca niech składa wniosek i przyznaj..porządek jest
- nitka
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Wręcz przeciwnie, tam świadczenia przyznajesz rodzicowi, a tu dziecku. Brak podstaw do uchylenia. Co za problem zmienić osobę odbierającą świadczenia? Opamiętajcie się ludzie.xxxx pisze: To tak samo jak z rodzinnym gdy nagle umiera rodzic który pobierał świadczenia
tak bo było pełnomocnictwo od syna, a skoro matka zmarła i jest konto nawet jej to chyba nie bardzo zostawić to tak, przychylam się do odpowiedzi xxx
Oprócz zgon wierzyciela, osoba uprawniona pełnoletnia - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
dłużnik pisze o zmniejszenie zajęcia
Podwyżka - help
wszczęcie postepowania przed wydaniem decyzji
Co zrobić z tym dłużnikiem?
kartoteka dłuznika
ZA - potrzebuję pomocy
WSZCZĘCIE POSTEPOWANIA
PROSZE !
TW i wiedza o składnikach majątkowych dłużnika
dłużnik i piecza zastepcza
NAMIESZALI MI
urlop dziekański a świadczenia z fa